Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics SA-200K y-ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Technics SA-200K y-ühendamine

Tervist.

Tahtsin küsida, et kuna tegemist on veidi vanema resiiveriga, siis sellel pole eraldi subwooferi ühendusauku, aga olen kuskilt poole kõrvaga kuulnud, et on võimalik ka suppari jaoks, ühendades see mõlemasse kõlariauku Y-ühendusega. No sai proovitud ja tulemuseks oli see, et ta läks veidi soojemaks kui tavaliselt, mitte kõrvetavalt kuumaks, aga kuumemaks kui ta peaks olema, jahutuseks olev radiaator läheb seal kuumaks. Ühendasin positiivse positiivsega ning negatiivse negatiivsega, ning seal on auke nelja kõlari jaoks (Main - 2 kõlarit, Remote - 2 kõlarit). Ma nüüd ise mõtlen et äkki panna sinna mingi ventilaator? Kui panna siis kust ma saaks elektrit võtta? Kõige tähtsam: kas y-ühendusel üldse mõtet oleks või jätaks ma subwooferi üldse siis ühte kõlariauku?

Mašõna ise on selline

Vs: Technics SA-200K y-ühendamine

Aktiiv supakas tuleks ikka kindlasti eelvõimendi taha ühendada!!

Comment

Mul on endatehtud supakas, mis on on praegu ühendatud sinna taha ja hetkel küll pole helis midagi viga(loe: pole rahasi, et mingit aktiivsupakat osta).

Comment

Nu kui filter vahel pole probleemi miks ei võiks vasaku või parema kanali taha ühendada.Peeasi et oomid korras.Kui auto element kasutusel siis se ilmselt 4 oomi ja võimendile just meeldmõõda pole.

Comment

Ei ole autoelement nii et selles probleem ei saaks olla, aga kui ma ühendan vasakusse või paremasse kõlariauku siis tekib probleem mõndade lugude või filmidega kus heli kostub ainult vasakust või paremast kanalist, aga oleks vaja saada ikka mõlema kanali madalad helid supakasse.

EDIT: keegi hea võiks mind suunata filtrite ehitusse, sest praegu pole seda taga.
          viimati muutis kasutaja rockrapdude; 07 m 2009, 15:26.

Comment

Räägi meile nüüd see saladus ka ära mitu kõlarit ja mitme oomised sul seal võimu taga on? Kas on ainult see "supakas" või see "supakas" JA teised ka veel.

Comment

Sa ilmselt soovid ühte bassi elementi mõlemasse kanalisse ühendada?Kodu võimendi pole mõeldud sildamiseks.alla 8 oomi ära kõlarite takistust lase..

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
                Räägi meile nüüd see saladus ka ära mitu kõlarit ja mitme oomised sul seal võimu taga on? Kas on ainult see "supakas" või see "supakas" JA teised ka veel.
                Kaks tavalist kõlarit (tweeter+mid, mingid philipsi omad, saadud koos mingi raadioga, raadio läks katki) koos ühe suppariga. Mul on võimalik ühendada neli kõlarit sinna taha kokku üleüldse, aga mul on praegu pandud 2 tavalist kõlarit ning suppar. Oome ma kahjuks ei oska öelda suppari kohta(üks kahest, kas 4 või 8, mingi Visaton ta on, pean arve üles kuskilt kaevama kui see nii tähtis on), aga tavakõlarid ise on 6 oomi tükk.

Esmalt postitatud sill poolt
                Sa ilmselt soovid ühte bassi elementi mõlemasse kanalisse ühendada?Kodu võimendi pole mõeldud sildamiseks.alla 8 oomi ära kõlarite takistust lase..
                Kuidas ma siis saaksin teha, et tuleks mõlema kanali heli ühte supparisse? Ehitan teise ka veel valmis või?(stereo-subwooferid?)

Comment

Working...
                X