vaja oleks siis eelvõimu ! kivi oleks lm4562 ja 10x pingevõimendusega peaks olema! korpust ei pea võimule tegema!
Teade
Collapse
No announcement yet.
kes teeks mulle EELVÕIMU 10x pingevõimendusega
Collapse
X
-
Vs: kes teeks mulle EELVÕIMU 10x pingevõimendusega
Neiu Heli, kui Te juba sellise lehe olete üles leidnud, siis saate ise kah selle jootmisega hakkama. Mul ühed tuttavad neiud tegid kah jootmist, siuksed asjad keevitasid valmis, et vähe pole, tuled vilkusid ja nii edasiMida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu
-
Kas skeemi saaks?
Septembri alguses võiks asja ette võtta. Ehitaks korralikult trükkplaadile (UV-säritus), kui tarvis, hangiks ka detailid ise. Skeemi järgi oskaks ka hinna pakkuda.Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
1. Võtad selle kivi (miks just see ?) . Lähed ostad juurde 2 takistit (suhtega1:9 kui mitteinverteeriv või 1:10 kui inverteeriv võim) ja ongi olemas.
Ahjaa, mõned toitefilterkonded kah.
Kuidas neid takisteid ühendada, loe siit:
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt1. Võtad selle kivi (miks just see ?) . Lähed ostad juurde 2 takistit (suhtega1:9 kui mitteinverteeriv või 1:10 kui inverteeriv võim) ja ongi olemas.
Ahjaa, mõned toitefilterkonded kah.
Kuidas neid takisteid ühendada, loe siit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier
Comment
-
Esmalt postitatud heli pooltVõimalik,et õpetatakse!Kui sul igav on,tegele millegi muuga!!!Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu
Comment
Comment