Teade

Collapse
No announcement yet.

y-101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

y-101

Kas keegi siin oskab natsa aidata
    Lülitasin võimu sisse hakkas ekraan virvendama see ei olnud suur mure
    hakkasin muusikat kuulama ja kui bass on poole peal umbes üle ei saa niikuinii panna hakkavad kõlarid põrisema voll on 3-4 maks.
    Mis võimul viga võib olla

ja kuulad vaiksemalt kõik ok!

Vs: y-101

mure sul siis selles miks kõlarid lärtsuma hakkavad kui bassi keerata.vene võimud ju juttude järgi võimendavadgi bassi .kõlar hakkab moonutama ja siis tekkibki siuke lärtsumine.

Comment

Kas seda ekraanivirvendust varem polnud ?
      Ühenda eel ja lõppvõimendus lahti omavahel, proovi mis toimub.

Esmalt postitatud henri503 poolt
      mure sul siis selles miks kõlarid lärtsuma hakkavad kui bassi keerata.vene võimud ju juttude järgi võimendavadgi bassi .kõlar hakkab moonutama ja siis tekkibki siuke lärtsumine.
      Selle jutu järgi oleks pidanud see moonutus siis juba ammu olema...
      No eks ikka teistes riikides toodetud võimendid suudavad ka bassi võimendada.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

mis kõlaritega kuulad?
        Asi on selles, et kui sa bassi nupu põhja keerad, saab kõlar 20Hz, mida ta tavaliselt välja ei võta...(paljud kõlarid ei võta 20Hz välja)

Ekraan virvendab seepärast, et ekraanil on suure tõenäosusega imepeenike niit lõdvaks läinud ja see seal tõmbleb kohutavalt

Comment

Toitelüüdid vanad?
          Juhin tähelepanu sellele, et ei ole vaja ühe ja sama juustu y-101 pärast teha kolme kuu jooksul neli teemat! Jätkanud eelmist ja otsing aitab sind samuti.

Comment

Sul vaja teada saada kumb tekitab seda moonutust kas eel või lõppvõimendus.
            Võta sisendijuhe küljest ära, Vol maha, kuula kas kõlarist kostub undamist, järgmiseks ühenda lahti see lõpu ja eelvõimu vaheline juhe ja kuula siis.
            Hea kui saaksid eelvõimu eraldi proovida, mõnede kõrvaklappidega näiteks...
            Võiks ka lüütidelt pinged ära mõõta. Indikaator saab toidet +-26v pealt, kontrolli seda toidet.
            EDIT:
            Esmalt postitatud Rom poolt
            ...ei ole vaja ühe ja sama juustu y-101 pärast teha kolme kuu jooksul neli teemat! Jätkanud eelmist ...
            See täitsa õige jutt, teistel on kaa mugavam lugeda ühte pikka teemat, mitte jupikesi...
            viimati muutis kasutaja Starfish; 30 m 2009, 19:31.

Comment

väga lihtne
              Võtad kirve, U-101, jalutad nendega õuepeale ja ...

Nimelt ma ei saa aru, miks see U-101 võimsus on ainult 2x20W? Trafo tal ju 80Watti
              Mul Radiotehnika U-7111(sain 100eeguga kätte), sellel 75W toitetrafo sees ja võimsus 2x35W&8Ohmi

Sorry, kui teemat risustasin

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt
                Nimelt ma ei saa aru, miks see U-101 võimsus on ainult 2x20W? Trafo tal ju 80Watti
                Kahe kanaliga võimendi ja kasutegur jääb sinna 50% kanti,tee omad järeldused.
                otsija

Comment

Kõlarid on muidu s-90
                  asi pole kõlarites seda pole varem olnud ja nüüd järsku tekkis.
                  Mul on ainult y101 võimendi muud midagi rohkemat.
                  Ja ekraan hakkas ka tna virvendama.

Ma ju ei saa kõvasti kuulatagi kui ainult 3-4 volli vahel ja siis kah bass veerandi peal.
                  Varem pole sihukest asja olnud ja nüüd on. Arvan ise samuti, et vaja normaalne ressu osta mitte selle vana juustuga sehkeldada.

Comment

kuule, ära solvu, aga minu arvates on see S-90-nete raiskamine

Comment

kuule, ära solvu, aga minu arvates on see S-90-nete raiskamine
                      Ei solvu mis mõttes raiskamine?

Comment

S-90 on 35W, aga sul võim ainult 2x20W, ja kui korraks tahad kõvemini musat kuulata(näiteks mulle meeldib küll tümmi kuulata), siis U-101 jääb ju nii nõrgaks sellele...

Reaalselt lased selle S-90 sisse 90W RMS-i ja temaga midagi ei juhtu
                        ainult kaua ei tohi lasta

Comment

S-90 on 35W, aga sul võim ainult 2x20W, ja kui korraks tahad kõvemini musat kuulata(näiteks mulle meeldib küll tümmi kuulata), siis U-101 jääb ju nii nõrgaks sellele...

Reaalselt lased selle S-90 sisse 90W RMS-i ja temaga midagi ei juhtu
                          ainult kaua ei tohi lasta
                          Nojah seda küll, aga ikkagi asi võimus sest sellist asja pole varem juhtunud.!

Comment

Selle asemel uuri, vaata järgi, seda mis soovitatud on...mõõda ja testi veits...

Comment

Working...
                            X