mul on tarvis kuulata mingit moodi 12 voldi peal mp3 pealt valjult muusikat ,aga mul pole selle jaoks võimu ... ja kuna täpe aeg siis ei raatsi raha ka kulutada mingi auto võimu peale , aga kuna ma avastasin et raadio saab mingit moodi 12 voldi peal tõõle panna siis ma küsingi , et kas saab mingit moodi nõnda ühendada ,et raadiost tuleb hääl ja mp3-mest tuleb muusika või hoopis mingitmoodi raadio seest võtta võim
Teade
Collapse
No announcement yet.
algaja küsib..
Collapse
X
-
Vs: algaja küsib..
Raadiot saab küll võimendina kasutada...
Mis raadiost jutt ? autoraadio ?
EDIT: See "et raadiost tuleb hääl ja mp3-mest tuleb muusika" on kuidagi arusaamatu minule...tahad mitut asja korraga kuulata ? Või et raadiokanalid toimuma jääks ?viimati muutis kasutaja Starfish; 01 m 2009, 21:08.
-
Esmalt postitatud Starfish pooltRaadiot saab küll võimendina kasutada...
Mis raadiost jutt ? autoraadio ?
EDIT: See "et raadiost tuleb hääl ja mp3-mest tuleb muusika" on kuidagi arusaamatu minule...tahad mitut asja korraga kuulata ? Või et raadiokanalid toimuma jääks ?
Comment
-
"Tavaline makk" pole piisav info...
Loomulikult on asi teostatav...näiteks saab kassettireziimile sisendi ehitada.
EDIT: Loe siit: suht sarnane teema...AUX pistiku ühendamine vanale kassetikaleviimati muutis kasutaja Starfish; 01 m 2009, 21:45.
Comment
-
Jah
Võtad oma vedeleva autoraadio. Loed manualist pinouti. Paned plussi ja miinuse õigesti. Lülitad sisse.
Kui automakil on olemas AUX sisend, siis ostad lihtsalt 3,5mm stereo - 3,5mm stereo pistiku (isased mõlemad). Mõnenl autoraadiol on taga AUX sisend ka RCA pesadega, siis vajalik 3,5mm stereo-2x RCA kaablit. Ning ühendad mp3 mängijaga.
Kui sul ei ole AUX sisendit. Siis võid teha nii, et kakud automaki lahti, leiad raadiobloki (see õhukesest-läikivast metallist asi). Loed, mida mingi jalg tähendab, õigete jalgadele joodad (tähistus peaks olema Audio L/R ja GND) 3,5mm emase pesa või 2X RCA pesad.
Tavaliselt on raadio trükkplaadile tähistused kirjutatud.
Raadio poole jalad kas lõikad üldse ära (kui raadiot üldse ei taha kuulata) või joodad vahele ümberlüliti raadio/sisend.
Millega sa üldse seda raadiot toitma hakkad? Reeglina kujundeb toiteploki osa nii kalliks, et mõistlikum on osta hoopis suvalise AUX sisendiga muusikakombain.
----
Edit.
Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
ka võimalus
Comment
-
Esmalt postitatud j2nx poolthttp://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=IPD-CASSETTE10
ka võimalus
Comment
Comment