Teade

Collapse
No announcement yet.

Korralik korpus võimendile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Korralik korpus võimendile

leidsin sellise koha, tundub hea valik ja hinnad ei ole ka liiga kirved
    (kes kunagi võimu teinud teab, palju korralikust kestast sõltub):

jagage palun kogemusi, ehk on eestis ka mõni sellisel tasemel tegija?

Vs: korralik korpus võimendile

Väga lahe, olen tihti mõelnud, kuhu oma seadmeid sisse toppida. Mõnele olen kokku liiminud pleksistklaasist, mõnel niisama pappkast ümber ja ühele sain isegi ühe vana maki kestaks - rakki sisse paigutatav ja puha.
    Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

asja enda hind ei ole vast väga palju aga kui sa üksinda tellid siis võib see kallis olla sest ma vaatasin eestisse saatmise hinnad on suured 25 eurot 5 kg
      ja järjest suuremaks lähevad ja normaalse karbi raskus ma vaatasin on seal kuskil üle 5 kg
      Sattingeri seadus: Iga asi töötab paremini, kui ta sisse lülitada.
      Greeri seadus: Arvutiprogramm teeb seda, mida te käsite tal teha, ja mitte seda, mida te tahate, et ta teeks.

Comment

Selle tema võiks teha "kleepuvaks" võimendi teemasse, muidu ongi nii et selle leiab ülesse kord 1\2 aasta jooksul.
        Mis aga transasse putub, siis pole ju kallid, 20kg - 32 EUR + käive, tavaline taks europa sisesel transpordil. Itaalia lähtemaana on muidugi teine teema, sest sinna pakisaatmist ei taha paljud omale üldse koormaks võtta. Saatmine Itaaliasse võtab vähemalt 2x kauem aega kui mujale euromadesse.
        Kuidas sealt pakk saabub on muidugi teine teema. Vaadates et DHL pakub veoteenust võiks arvata et nädal...

Comment

ise saab ju ka päris hea korpuse teha,nt arvuti korpuse raami peale vineeri ,plekk õigesse mõõtu saagida ja ilusti poltidega kinni .mul präegu on just üks korpus pooleli löön barkettiga üle ,präägust poolikult olles näeb juba täitsa ok vällja

Comment

Põhimõtteliselt on mul võimalus lasta teha selliseid korpuseid, korraliku, 5-teljelise CNC pingi peal. Olemas ka lehtmaterjali nurga painutamise seadmeid ja palju muid ka, mida võib vaja minna.
            Hindasid ei oska niimoodi lambist öelda, tulge konkreetse sooviga ja saate hinnapakkumise.

Comment

kapsas
              Arvan, et huvi korrektsete korpuste järele on arvestatav, minul kindlasti oleks. Seevastu sellised "korpused", mis sisaldavad vaid kahte U kujulist pinda ilma mingite kinnitustega, ei rahulda minu soove vähimalgi määral.
              Kui sul on huvi pakkuda korpuste tegemise teenust, siis oleks soovitus:
              1. tee üks mõistliku mõõduga korpus valmis
              2. tee sellest ülevaatlikud korralikud fotod, millelt on töötluskvaliteet selgelt mõistetav
              3. paku välja hind, mis peab olema tunduvalt soodsam võrreldes sellega, kui et osta sümboolse hinnaga mittetöötav secondhand võim, millest saab lisaks korpusele vähemalt toitetrafo, radikad, poted, nupud jne.
              Kui hind on mõistlik, on selline pakkumine köitev nii tootjale kui tellijale. Hind ja kvaliteet määravad ürituse edu. Seni, kuni ei ole ülevaadet lõpptulemuse kvaliteedist ja maksumusest, pole ju mõtet kirjavahetust pidada. Edu tegutsemiseks.

Comment

Esmalt postitatud gadag poolt Vaata postitust
                kapsas
                Arvan, et huvi korrektsete korpuste järele on arvestatav, minul kindlasti oleks. Seevastu sellised "korpused", mis sisaldavad vaid kahte U kujulist pinda ilma mingite kinnitustega, ei rahulda minu soove vähimalgi määral.
                Polnudki mõttes teha kaks U kujulist pinda ilma kinnitusteta ja seda korpuseks nimetada. Oma postituses kirjutasin, et mul on võimalik lasta teha SELLISEID korpuseid, ehk siis samasuguseid, nagu kõige esimeses postituses viidatud lingil. Eks ma vaatan, kas leian raha ja motivatsiooni demokorpuse valmistamiseks, kui mul endal teda vaja ei lähe.
                viimati muutis kasutaja Scott; 13 April 2010, 02:00. Põhjus: pikk tsitaat

Comment

kapsas
                  Neid 2 U kujulistest "korpust" ma mainisin vaid seoses aegajalt fooromit läbivate teadetega. Minul tekkis lootus seoses sinu poolt pakutud võimalusega, mis tekitaks korpuste vallas vast hoopis teise taseme. Nii nagu sageli leiab foorumi kaudu sobiva hinnaga sobivaid detaile või seadmeid, nii oleksin mina, kui arvatavasti ka paljud teised, huvitatud korralikest ja mõistliku hinnaga korpustest.
                  Seda võiks käsitleda paljusid rõõmustava äriprojektina.
                  viimati muutis kasutaja gadag; 12 April 2010, 13:18. Põhjus: täiendus

Comment

To: kapsas
                    minul ka suur huvi korralikul tasemel valmistatud korpuste vastu, oleks demokorpusest ja näidishindadest huvitatud. Kas on võimalus ka igati korralik esipaneel valmistada?

Comment

No võimalused on piiratud 5-teljelise cnc pingiga põhimõtteliselt.....niiet kõik on võimalik. Kõige kallim selle töö juures on materjal ise. Demokorpuse tegemise taha jääb vaid tudengi kitsas rahakott... ma nüüd üritan hindades mingit selgust luua ja siis annan teada.

Comment

Huvitab ka mind selline korpus, kui hind ja kvaliteet tulevad samasugused kui modushop.biz oma, siis üsna kindlasti läheks ostuks.

Comment

Kannatust, seltsimehed! Asi käib ja varsti saan ehk midagi täpsemat rääkida.

Comment

Nonii. Miskit on nüüd selgem. Kindel on see, et ma saaksin pakkuda korpuseid, mis on sama kvaliteediga nagu modushop.biz-s, ning samuti ka odavamalt, kui sealt tellides. Kuna aga keegi ei taha põrsast kotis osta, võtsin ette demokorpuse valmistamise. Sellega aga läheb aega, kuna hetkel veel tuleb koolitööga ka tegeleda ning korpuse valmistamise tehnoloogiad nõuavad väljatöötamist. Niiet oodake demo!

Comment

Väga hea! Ootame siis rohket pildimaterjali.
                              Kolakoguja

Comment

Working...
                              X