Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ma tean, et see on kallis nimelt küsimus oli raskusastmes, konkreetse asja tegemisel, võibolla ka mõned soovitused oleks teretulnud.
Kui keegi peaks arvama, et tegu on lolli naljaga siis ei!
Ei oska kommenteerida, viidatud lehekülg ei olnud nõus mulle tööjooniseid jagama.
Kui seal on lisaks skeemile ka:
1. PCB layout
2. pulkade ostunimekiri
3. koostamise ja testimise juhend
siis on täiesti võimalik ilma eriteadmisteta ja -tööriistadeta hakkama saada.
Vellemani skaalas oleks igal juhul tegemist "väga keerulise konstruktoriga".
If you think education is expensive, try ignorance.
Samas tuleb jälgida ka seda, kas taolisi komponente on Eesti poodides olemas, et ei peaks tellima seitsme maa ja mere tagant(kui projekt pooleli käsil). Mina samuti skeemi ei näinud...
Toiteosa on reguleeritud mis tähendab seda et mida väiksem on aku pinge seda suuremat voolu see võim tarbib. Tava(auto)võimenditel see nii ei ole kuna lõppvõimu toide ei pea täpne olema - kui aku pinge langeb siis langeb ka võimendi võimsus mis tõttu voolu tarbimine väheneb.
Üldiselt ei soovita seda projekti ette võtta, kõvasti mõistlikum on kasvõi katkine autovõim osta ja seda parandada üritada.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Opakas IC1 peab kindlasti olema LF357, teistega võib asi genereerima minna ja ilma teooriasse süvenemata saad viga otsides hallid juuksed. Mis muidugi ei välista, et ka õige opakaga ei tööta.
Soovitan paralleelis ühendatud väljakate Q7,Q8 ja Q9,Q10 asemel võtta lihtsalt võimsamad transid TO247 korpuses - peavalu palju vähem paaride valimisega.
If you think education is expensive, try ignorance.
Comment