Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin võimudest jagavat tehniku VÕRUs!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin võimudest jagavat tehniku VÕRUs!

Tere, mul on selline probleem, et võim on katki, lahti olen ta seal kruttinud ning esmapilgul kõik korras, prooviitud ka erinevaid nippe koos kaasfoorumlase abiga MSN-i teel, aga kuna paki saatmine ainult ülevaatamiseks oleks natuke mõtetu ja ka kallis, siis äkki keegi suudaks Võrus ta üle vaadata. Tegu on üsna väikse Hiina vms. võimuga 2x 200W on peale märgitud, aga hea kui tast kätte saab mingi 2x30W(heal juhul).
    Muidu oleks ta jäänud mul seisma projekti alguseni kuskil Kevadel, aga hetkel võimalik saada 300.- eest saamalaadne töötav võim, selle mõtlesingi, et äkki kegi viskab pilgu peale enne uue ostmist, äkki on lihtsalt mingi pisiviga(Ma loodan)

Ühendust võtta siia teemasse või erasõnumiga vms.
    http://datingsidorsingel.com/

Vs: Otsin võimudest jagavat tehniku VÕRUs!

Ega ju pildid, võimu täpne mark ja kirjeldus sellest, mida võim teeb või ei tee, sul remontijat leida ei aita, ära seda inffi siia küll kirjuta

Comment

Täpselt!

Pildid ilusti seest(kui oled juba laiali kakkund mitu korda), selges eestikeeles miks/kuna viga tekkis, milles viga üldse avaldub, mis imenippe seal juba proovitud on. Kui tester on, siis alustuseks võiksid veenduda, kas toide üldse tuleb kondedeni näiteks, kas kaiste terve. Mis väljundis on? Ja mis kõige olulisem, võimalikult ilusas kirjakeeles, et ei peaks ise komasid juurde mõtlema lause selguse huvides.
      Condemn the hive.

Comment

Piltidel pole vast mõtet, aru sealt saada eriti ei ole, mark on ka mingi hiinakas, tundmatu ühesõnaga ja ega ei tea ka. Võimul ei jõua heli sisendist väljundisse ja sellega on olnud suured anomaaliad, kuigi Power tuluke põleb tublisti. Mõtlesin lihtsalt, et äkki on Võrus keegi kes viskaks kasvõi pilgu peale, ei peagi kohe remontima hakkama, sest kui remont läheb juba üle Koidula või rohkemgi, sisi poel vist mõtet.
        http://datingsidorsingel.com/

Comment

Üle koidula läheb ta nagunii, sellega võid arvestada

Comment

Working...
          X