Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Nimelt aparaat ümiseb natuke. Vaiksel, aga kui õhtul kuulan vaikselt jazzi või klassikat siis kostub see ümin sisse.
Võimul on üks kõlari pesa klemm murdunud ja siis on küljelt välja toodud mõlemale kõlarile juhtmed. Nii need kõlarid seal hetkel küljes on. lahtised otsad on isoleeritud....
Ja ümiseb. Aga see ei ole sama ümin mis tuleb siis kui võtam 3.5mm otsast näpuga kinni.
Jah metalli küljest saad üldise miinuse, mille suhtes kõiki pingeid arvestama peab.
Oleneb üminast, see võib olla sellest et kuskil varjestus kehvasti ühendatud ja võib tulla ka sellest et toitekondekad on vananenud, tasuks kontrollida ka seda ka s see ümin kaob ära kui eemaldada sisendi plaadilt see metallkarbiga grammari eelvõimendi. Kui ümin tuleb võimendi seest mitte kõlaritest siis võib trafo seda müra teha. Selle vastu aitab trafo korralik kinnitamine, või kui see ei aita, siis tuleb see laki sisse kasta.
Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
need 6 hiiglaslikku kondekat on mul plaan väljavahetada. Võibolla isegi täna. Enne pean poe kinni panema. kõik ostavad ampertange jõulukingiks.
Ümin tuleb igaljuhul kõlaritest(lahutasin nad ära ja ümin kadus)
KAs see grammari eelvõim on vajalik üldse? KAs ta on äkki mingi teatud sisendi küljes ainult?
Kasutan ainult universaalset sisendit, kuid ümin on kõikide sisenditega kuulates
KAs see grammari eelvõim on vajalik üldse? KAs ta on äkki mingi teatud sisendi küljes ainult?
Kasutan ainult universaalset sisendit, kuid ümin on kõikide sisenditega kuulates
See tükk seal üldiselt head ei tee , võta see pesast välja (2 kruvi on seal all külgedel, keera need enne lahti) ja proovi siis-kui siis vait jääb on grammarivõimust tingitud anomaalia.
Selle võid sealt lihtsalt välja visata, kusagil sel juhul midagi ümber ei pea ehitama.
Tegelikult rohkem vilinat meenutavad need grammarivõimude anomaaliad, no mul kogemused vast 10 selle tüübi võimuga mil see grammarivõim vilistas, kindlasti on siin produktiivsemaid inimesi kes sellest grammarivõimust rohkem teavad, -see minu kogemus siis .
Aga proovi.
Comment