Teade

Collapse
No announcement yet.

TDA 7294 võimendi projekt.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: TDA 7294 võimendi projekt.

Esmalt postitatud wer1 poolt Vaata postitust
    . Kui otsija viitsib las proovib seda mähkimis viisi siis. Mina egastahes jätan enda oma Tesla Coili tarveks õiget aega otsima kui materjal koos selle jaoks.
    Kingi see mikrouuni trafo mulle ja hakkan kohe pihta. Huvi pärast võiksid vaadata, mis pinge ühe keeru peal tekib. Jämeda ühesoonelise mähisega võib päris tülikas kerida olla, peenikestest kiududest kokku punutud pehme köis ei tohiks probleem olla. Trafoplekkide servad mingi pehmema materjaliga ära katta, muidu kipub ära kraapima isolatsiooni pealt. Hetkel ootangi, millal kusagilt poolmuidu antud trafo näppu trehvaks ja hakkaks kohe üritama
    otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
      Kingi see mikrouuni trafo mulle ja hakkan kohe pihta. Huvi pärast võiksid vaadata, mis pinge ühe keeru peal tekib.
      Kahju aga Tesla Coil tundub ikka ahvatlevam, seega trafo läheb sinna.(ehk õnnestub kuskilt taaskasutus keskusest midagi saada?). Viskasin voolu ka siis esimest korda järgi(polnud testinudgi töökorda varem). täitsa töötab. Pinge on suht normaalne keeru kohta. mõõtsin seal olnud punase mähise ära(mingi suka sees on see traat seal), keerde oli aind 2tk seega peab andma 3,3V kahe keeru peale(skeemi järgi), aga mina sain aind 2,8V(seal veel mõned pildid antud isendist).
      Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt Vaata postitust
        Kahju aga Tesla Coil tundub ikka ahvatlevam, seega trafo läheb sinna.(ehk õnnestub kuskilt taaskasutus keskusest midagi saada?). Viskasin voolu ka siis esimest korda järgi(polnud testinudgi töökorda varem). täitsa töötab. Pinge on suht normaalne keeru kohta. mõõtsin seal olnud punase mähise ära(mingi suka sees on see traat seal), keerde oli aind 2tk seega peab andma 3,3V kahe keeru peale(skeemi järgi), aga mina sain aind 2,8V(seal veel mõned pildid antud isendist).
        Novot, häda siis 46 keerdu sealt vahelt läbi pressida, 23 pealt väljavõte teha ning peale silda peakski +-50V kanti pinge jääma. Sul isegi see trafo tiba rokane ja väsinud välimusega, ma kiikasin enda aparaati prao vahelt sisse, trafo nii ilus ja puhas nagu äsja poeletilt tulnud.
        otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
          Sul isegi see trafo tiba rokane ja väsinud välimusega, ma kiikasin enda aparaati prao vahelt sisse, trafo nii ilus ja puhas nagu äsja poeletilt tulnud.
          Ega ma teda lapiga pühinud pole tõesti, sõbra masin millest välja tirisime oli ka seest suhteliselt kole, oli selline rasvakirmega koos.(trafol on tolmukiht peal ja niisama maha ei tule tahab tugevamat nühkimist). Kui õnnestub kuskilt trafo saada siis pead enda trafo järgi selle pinge arvestama, saad täpsema. Eks see ole ka üks võimalus võimule toidet saada(endalgi kuluks ära).
          viimati muutis kasutaja wer1; 28 March 2010, 19:40.
          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Working...
          X