Tere,pimedad talveõhtud vajavad sisustamist ja seega mõtlesin,et teen selle skeemi järgi(teine variant) stereovõimendi.On olemaks sellised kaks parajat radikat,kuhu vahele kannatab kenasti 30 x 75 mm trükkplaadi pista ja sobib sinna nagu valatult.Mõeldud tehtud,tegin ka plaadi valmis ja pingestasin ilma lõputranssideta ning asi genereerib.Lõpukaid mul sinna veel hetkel pista ei ole,niisiis proovisin niisama.Hiljem jootsin kaks 100uF lüüti otse plaadile toidetele,siis tundus asi maha rahunevat.Eemal olid lüüdid katsetuse aeg 2200uF ning siis jooksid nii 10cm juhtmetega(üsna jämedad) PCB-le.Kunagi varem olen sama skeemi järgi teinud ja siis toimis normaalselt ilma lüütideta otse plaadil.Et kui keegi oskab kuidagi PCB-d kritiseerida,mis teisiti võiks olla genereerimise vältimiseks,oleksin abi eest tänulik.Proovisin vähe aega kuidagi ka neid lüüte sinna pisikesele plaadile suruda,aga sedasi muutus see plaat veelgi kohutavamaks minu silma jaoks ning tegelikult ei taha sinna eriti enam lüüdid mahtuda ka.
E: Lõputransside kollektoritele jooksvad eeltakid on mul 0,5 Oomi asemel 0,33-sed,aga see vast ei mõjuta nii palju,kuna mäletamistmööda toimis samade takkidega kunagi.
E: Lõputransside kollektoritele jooksvad eeltakid on mul 0,5 Oomi asemel 0,33-sed,aga see vast ei mõjuta nii palju,kuna mäletamistmööda toimis samade takkidega kunagi.
Comment