Teade

Collapse
No announcement yet.

tahaks mingit võimu teha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tahaks mingit võimu teha

Tahaks mingit võimu teha 2x s30-le kuskil 25 w kanti.
    ise tulin tda 2005 peale 50hz - 20khz
    Aga on veel soovitusi mis võiks sobida sinna?
    Tean et ise tahtsin teha kunagi tda7375 võimu vist 2x35w
    aga läks metsa peaasi et või olekss uhteliselt pisike
    vaatasin youtubest http://www.youtube.com/watch?v=HQQT2...eature=related
    Sellist videot, tda1554Q sobiks väga hästi ma arvan see on pisike ja piisava võimsusega et ära toita
    aga üks küsimus.
    On selliseid skeeme ka olemas sellele et on potega??

tänud

Vs: tahaks mingit võimu teha

a kus mure ,pote paned sisendisse signaali juhtme ja voimendi vahele.

Comment

TDA2005 ei soovita, see on jube mõtetu klots...S-30-t ei pane hästi tööle.

Comment

Mina pakuks välja nimelt just selle sama TDA1554Q välja. Eelis on see, et sellele on lihtsam leida toidet! Foorumis ka läbimämmutatuid teemasi selle TDA1554Q kivi kohta!
        Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Hm, miks see TDA võim tööle ei hakanud?
          Ma lootsin, et ikka toimib.
          Pm. antud juhul ma soovitaks siiski TDA2030 või TDA2050 (TDA2040 võib ka kuid see kallim).
          Miskipärast on mul tunne, et ehk selle eelmise TDA puhul oli jama toitega või siis oli kivi mittetöötav?
          Toite probleem on üldiselt noortele üsna keerukas katsumus. TDA2030, 2040 ja 2050 töötavad ideaalsetel tingimustel kahepolaarse toitega, muidugi, ka ainult "Single supply" ehk siis positiivne toide on mõeldav ja võimalik kuid see eeldab üsna kõrget toitepinget (poole kõrgem kui kahepolaarse puhul, et saavutada sama võimsus väljundis). Samuti on tarvis sel juhul väljundisse lisada küllaltki suure mahutavusega elektrolüütkondensaator. Mina teeks kahepolaarse pingega, see on oluliselt parem ja esimese korra järel on see palju parema seisukohaga noorele inimesele-sellest õpib palju enam kui lihtsalt positiivse toitega mässates. Kooliraha ei ole alati väga kallis kui küsida abi või ka netist näit. otsida, samas arvan, et abi juba konkreetse võimendi koostamise juures on igatpidi kasulik küsida, kasvõi ülevaatamise abi-enam kokkupuuteid olevatel huvilistel on silma selle peale, et märgata näit. skeemis kogemata valepidi joodetud dioodi vm. komponenti millel oluline polaarsus.
          Igaljuhul saatsin PS-i. Aga soovitan mõtelda TDA2030 või 20xx seeria peale, S30 puhul.
          Poteka sisendisse paigutamine ei ole ka mingi probleem.
          samuti ei ole probleem ka pisike eelvõimendi, iseasi, et siis tarvis mitu potekat ja need on lihtsal juhul ca. 25.-/tk, kui on mõni romu siis algaja saab küll ka seal olevaid kasutada kui need korralikud-vähemalt saab maigu suhu sellega, et kuidas töötab jne.
          Kõige alus on aga julgemalt küsida, eelkõige infot, kui aega leidub siis ikka saab abi.
          -superradical-

Comment

Tee Elegia 102 järgi lõppvõim, Baxandalli heliregulaator ette ja valma (võibolla eelvõim ka). Skeemi leiad kasvõi Jyrka kodukalt. Aga noh kui põhieesmärk on asi kiirelt valmis teha ja minimaalsete detailidega, siis vist pole mõtet mässata.

Ise tegin valmis selle kunagi ja töötas väga hästi. Kasutasin neid juppe mida kodus leidus, mitte neid mis ettenähtud. Nüüd see võim tümpsutab kuskil mujal. Kui ära pole lõhutud.
            viimati muutis kasutaja Elektrik; 24 m 2010, 17:48.

Comment

Working...
            X