Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi ehitamine vana võimu juppidest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: võimendi ehitamine vana võimu juppidest

ei ainult selle +-31 sest ma pole saanud kusagilt seda +-26volti kätte. ühede otstepealt sain 23volti ja kui lasin läbi selle alaldi silal ja kondekate siis sellest tuli 31volti

Comment

+ ja - juhtme vahel peaks ikka 62V olema.
      Lõpuplaat tahab kahte kohta toidet.
      +-26V-le saab toite trafolt klemmidelt 4-4 (teisel variandil 5-5) (u ~38V) ja sealt ühendub alaldiplaadi klemmidele 1 ja 2 . (sinna kus suured dioodid)
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

katsetasin siis järgi nagu starfish õpetas ja sain võimu otste pealt kätte 54,1volti kas sellest piisab? Ja need on need kolm juhet must, punane ja valge.
        viimati muutis kasutaja matumees; 12 March 2010, 07:00.

Comment

nii panin siis juhtmed külge nii nagu peab aga mingit häält ei tule nagu välja ja sealt kus see kolme juhtmega pistik on sealt ei tule ültse mingit voolu ega midagi

Comment

Midagi komadest, punktidest oled kuulnud? Samuti laused algavad suure tähega.
            Mulle jääb arusaamatuks, miks sa skeemi ette ei võta? Mis kolme juhtmega pistikust jutt? Oleks ju lihtsam, kui vaataksid skeemi ja oma küsimustes kasutaksid tähiseid skeemist, või veel parem pane skeem siia ja joonista ise juurde mida kuhu ühendasid ja kus kolme juhtmega otsal vool puudu. Milline toiteplokk sul lõppkokkuvõttes on? Skeemi lugeda oskad? Tahaks aidata, aga raske vastata segaselt püstitatud küsimustele, kus pool vaja ise juurde fantaseerida ja oletada. Tahad täpseid vastuseid, esita üheselt mõistetav küsimus.

Esmalt postitatud matumees poolt Vaata postitust
            nii panin siis juhtmed külge nii nagu peab aga mingit häält ei tule nagu välja ja sealt kus see kolme juhtmega pistik on sealt ei tule ültse mingit voolu ega midagi

Comment

Vabandan, ma suure kiiruga kirjutasin. Vool puudub sealt pistikust mille juurde on kirjutatud XP2. Ja ma kasutan orginaal y101 trafot ja kondekate ja dioodide süsteemi. Võib-olla olen valesti aru saanud millestkist äki seal pistikus ei käigi voolu. Igatahes häält ta mul ei tee. loodan, et nüüd tuli väheke arusaadavam jutt

Comment

Sinna XP2-le tuleb samuti vool peale lasta, see on sisendastme ning pinge võimenduse osa toitmiseks, praegu on ta sul vooluta seega ei peagi häält tegema. Kui on originaal U-101 toite osa, siis seal selle XP2-le vooluvõtmiskoht olemas. Proovimiseks sobib ka nii, et anda XP2-le voolu klemmidelt 1,2,3 (jälgida polaarsust ja maad kokku). Heli mõttes võid hiljem panna plussi ja miinus juhtmele 22-33 oomised takistid vahele ja suurendada C16, C17 kuni 22-33uF.

Comment

Sain siis lõpuks hääle kätte. Aga see hääl oli imelikult ragisev ja tahaks siis välja nuputada miks ei tule nende orginaal XP2 pistikute peale voolu. Kas selleks peab võtma trafolt jälle kusagilt mingid teatud otsad ja viima sellele alaldi sillale? Präägu on võetud otsad 5 ja 5 ja viidud sinna silla otste külge 1 ja 2.

Comment

Nagu ma juba ütlesin XP2-le tuleb vool peale anda, ise ei teki sinna midagi. Klemmid 1,2 on lõppastme toide kõigest, XP2-le voolu peale andmata on skeemi alguse pool vooluta.
                    Vaata skeemi!!
                    viimati muutis kasutaja Scott; 13 March 2010, 02:45.

Comment

Ei sellest ma saan aru, et ilma selle XP2 vooluta võim ei tööta. Aga ma ei saa aru kuhu ma pean andma trafolt voolu sinna dioodi sillale et tekiks sinna XP2 pistikutesse vool?

Comment

...Aga ma ei saa aru kuhu ma pean andma trafolt voolu sinna dioodi sillale et tekiks sinna XP2 pistikutesse vool?
                        Trafo klemmid 3-3 , alaldiplaadi klemmid 7,8 .

Toiteplaadil on kaks alaldussilda. üks annab +-26V ja teine +-31V, +-31V dioodid on teiselpool neid suuri kondensaatoreid, sealt läheb toide sellesse "XP2" pesasse (+/GND/-).

Comment

Mul jooksevad 3-3 omavahel kokku. Ja kui lahti võtan siis trafo ei lähe tööle. Aga mul on siin veel lahtised otsad 6-6 nende vahelt mõõtsin, et tuleb 33volti ja siis 4 ja 8 on ka lahtised ja nende vahelt saab 55volti
                          viimati muutis kasutaja matumees; 13 March 2010, 10:15.

Comment

3-3 on siis järelikult need klemmid millede kaudu on primaarmähised ühendatud.
                            Toited peaks saama ika sama numbriga klemmidelt .
                            Kui sul on 5-5 pealt võetud +-26V jaoks ja 3-3 on primaaride ühendusklemmid siis peaks seal vabu klemme rohkem olema...
                            kas trafost on keskväljavõte toite GND-ga ühendatud ?
                            EDIT
                            Millised klemmid trafol veel omavahel ühendatud on ? 7-7 või 6-6
                            viimati muutis kasutaja Starfish; 13 March 2010, 11:06.

Comment

Aga ma ei saa aru kuhu ma pean andma trafolt voolu sinna dioodi sillale et tekiks sinna XP2 pistikutesse vool?
                              Mees on jõudnud oma ebakompetentsuse tasandile. Algtõed ja skeemi lugemine käivad üle jõu. Ainuke soovitus: võta pureda mõni lihtsam probleem, millest jagu saad.
                              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Ma juba proovisin pool teemat tagasi mõistust koju kutsuda, aga see on mõtetu tegevus. Vastus oli konkreetne, nagu arukal mõtleval inimesel ikka.
                                no see selleks
                                Condemn the hive.

Comment

Working...
                                X