Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi ehitamine vana võimu juppidest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: võimendi ehitamine vana võimu juppidest

Võid teha julgelt selle järgi! Tahtsin isegi sulle siia selle sama lingi postitada aga ei viitsind otsida.
    viimati muutis kasutaja Scott; 16 March 2010, 01:40.
    Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Esmalt postitatud Rolts poolt Vaata postitust
      Mhhh... Millest järeldad, et see liiga kerge? Proovi, tee valmis, harjuta kätt! Muidugi ma ei tea kas selle Y7101 trafo sobib aga U-101 oma küll nt LM3886 võimule!
      Mitte mingi võimutüüp ei ole koht mille järgi peaks mõtlema kas selle trafo sobib või mitte, vaid selleks "määrajaks" on ikkagi trafo ise. Kui trafol on sobivad mähised, LM3886 puhul siis nõutav sümmeetriline toide (ehk siis kui ebaselge siis võib nimetada seda ka "kahepolaarne toiteks"). Y-101, Y-7101 ning Y-7111 on kõik kahepolaarse ehk siis sümmeetrilise toitega lõppvõimenditega seega pole absoluutselt vahet millist trafot kasutada. Sealt saadav +-26 kuni +-28V just on ideaalne LM3886 jaoks, kui kasutada 8oomist kõlli siis võib isegi kõik mähised kasutusele võtta, mina kasutaks alguses väheste teadmiste korral siiski madalamat toitepinget. Ja samuti on see mähiste ühendamine üks niisugune asi mida peaks ehk jälle 2-3 lehekülge seletama...
      viimati muutis kasutaja Scott; 16 March 2010, 01:41.
      -superradical-

Comment

Siit ka üks väga algajasõbralik trükiplaadilahendus (keeleoskust pole vaja, pilt ütleb kõik):
        Журнал практической электроники Датагор (Datagor Practical Electronics Magazine): схемы и проекты, усилители, гаджеты, компьютеры, электроника для всех
        viimati muutis kasutaja Scott; 16 March 2010, 01:42.

Comment

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
          Siit ka üks väga algajasõbralik trükiplaadilahendus (keeleoskust pole vaja, pilt ütleb kõik):
          http://datagor.ru/amplifiers/chipamp...ze-lm3886.html
          Ja kui sobivat valmistrafot pole, siis siin on üks näide. Müügifoorumis kaasfoorumlane pakub TCA 270. Tundub küll overkill aga tulemus on selline , mõõdetuna LM3886 maksimumvõimsusel , elik siis pingelang ca 0,5V.Marley poolt toodud lingil on asi eriti lihtsaks tehtud. Iga asjaga tuleb veidi vaeva näha.Küll see tulemus ka tuleb. Algul tasuks ette võtta siiski miskit kuni 10W võim. Õppida parameetrite määramist ja nö. peenhäälestada see näitlik 10W võim, parimale võimalikule tasandile. Kui põhitõed selged, siis võib juba "härjemad" riistad ette võtta...
          viimati muutis kasutaja Scott; 16 March 2010, 01:44. Põhjus: Siin ja eelmised postid: orig. pealkirjad
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Tervist jälle siis. Ühe päeva hakkas siin igav ja avastasin, et mul teine see alaldus sild ka olemas panin uuesti juhtmed huvi pärast külge ja lõpvõimule ka ja ennäe toimib ja pole midagi kärssama läinud. Ma arvan, et mul oli lihtsalt see teine alaldus sild ja mis iganes asi peetis. Ja nüüd siis uus küsimus, et mis saaks siis kui ma paneks ühe selle alaldus silla pealt 4lõpp võimu järgi kas se asi töötaks või jääks midagi lahjaks?

Comment

Sõltub sellest kui palju peale keerad ja kõlari võimsusest. iga võimendi on üheljuhul lahja ja teiseljuhul piisav...
              Toide jääb nõrgaks, kui see juba kahe lõpu jaoks noh nii enamvähem on siis nelja jaoks ammugi.
              Kui sul indikaatorit ja muud nodi külge pole ühendatud on trafol muidugi koormust vähem ja potensiaali rohkem mida lõppude jaoks kasutada...trafost annab ka veits rohkem välja pigistada aga nagu eelpool manitsetud ei ole see trafo kallal surkimine eriti ohutu tegevus.
              http://hparchive.com/
              https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Seda ma tean, et see ei ole hea neid trafosid nokkida. Aga ise tulin vahepeal sellise mõte peale, et äki saab sinna aretada mingi toroid trafo või mingi võimsama trafo lihtsalt. Ja enne igat katsetust tõmban ikka asja seinast välja. Ei taha ise ka eriti särtsu saada :S

Comment

Working...
                X