Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010 kaitserelee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010 kaitserelee

Tere.
    Soetasin endale estonia komplekti ja panin sinna järgi 2x s90f(8oomised)
    Soovin lisaks kasutada veel seal ühte 4oomist kõlarit, aga kui panen kõlari B kanalile(s90ned on A kanalil)
    siis kui B kanali järgi panen, lööb ilusti punase tule põlema ja JOKK. Arusaadav, et estoniad ei pidanudki kannatama 4oomiseid kõlareid siis lööb kaitselülitus kanali tummaks.Aga kindlasti on võimalik seda ümber teha. Ma ei soovigi kuulata KÕIKI kõlareid maksimum valjusega, vaid just filmide vaatamiseks oleks hea kui 4oomine woofer lisaks annaks )
    Kuna olen ennem omanud ka estonia võimukomplekti mille järgi oli KORRAGA 4xestonia 35ac kõlarid(8oomised), ja sain ka taha ühendada 4oomiseid ja muude oomidega kõlareid ja kaitserelee ei lülitanud kanaleid välja. Seega eeldan, et on kindlasti võimalik see asi ümber teha.
    Olen ka ühel estonia lõppvõimul ise kaitserelee küljest osad juhtmed lahti jootnud ja ümber tõstnud, ning tuli põleb küll, aga ei plõksi ja kõikide oomidega(4, 6, 8) töötab sinnamaani kuni häälenupud lähevad.

Ideid kuidas asja teha nii, et saaks vastavalt vajadusele erineva takistusega kõlareid kasutada.
    Foorumis sellekohast juttu vähe........ainult kuidas seda releed parandada.Kuskil nägin ka pilti kus oli sinna joodetud reguleeritav takisti ja töötas ka erinevate takistustega.
    Ok.Pikk jutt s**t jutt.
    Ette tänades kõiki abivalmis meistrimehi.

Vs: Estonia 010 kaitserelee

Seda ikka tead, et 8 oomi ja paraleeli lisaks 4 oomi teeb kokku VÄHEM, kui 4 oomi?
    Soovitan osta lisaks üks lõppvõim juurde (eelvõimule midagi ümbertegemata saab kaks lõppvõimu ühendada) ja sellele uuele lõppvõimule oma woofer ühendada. Sellist jama, et võtad relee pealt osad juhtmed maha ära küll tee, nii teevad ainult lollid.

Comment

Vs: Estonia 010 kaitserelee

OK. Hakkan uut estonia lõppu otsima )
      Tänud kiire reageeringu eest. Muidu vb oleksin juba ise midagi kokku keeranud ja võimust ilma jäänud jub a)

Teema lukku, sain vastused mida otsisin.

Comment

Working...
      X