Teade

Collapse
No announcement yet.

U-7111

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    U-7111

    Tere!

    Mõned küsimused tekkinud seoses selle võimuga. Nimelt siitsamast foorumist olen lugenud, et see on mõeldud 8 oomisele koormusele. 4 väljundit on onju, kahele neist on üles kirjutatud L ja kahele P, kusjuures L väljundites töötavad kõlarid vaiksemalt. Väljundite kõrvale on kirjutatud 4-8 oomi, äkki on mingi seos siin? Ma ei jaga matsu ära.

    Kõlarid kõik 4 oomised mul, oleks plaan järgi lükata king audio, 2x elegia 102.01 ja siis igasse toa nurka mingine lahjem kõlar.

    Ühesõnaga oomide asjas oleks selgust vaja ja siis kas nimetatud kõlareid on võimalik järgi lükata, näiteks ühte väljundisse king audio, teise 4 seda lahjat kõlarit ja ülejäänud kahte elegiad?

    #2
    Vs: U-7111

    Neli kõlari pistiku pesa võib seal olla, aga see on ikkagi kahe kanaliline ja ühele kanalile on miinimum 4 oomi, kuigi ma olen ise näinud et see masin peaks ainult 8 oomiseid lubama, kuid kogemuste põhjal võin öelda et neli oomi kanali kohta ei ole midagi halba teinud. Osadel 7111 mudelitel oli lihtsalt kirjutatud et ainult kaheksa oomi lubab, kuigi sisu peaks neil sama olema. Nii et rohkem kui kaks 4 oomist kõlarit ei tohi sinna ühendada, üks L kanalisse ja teine P kanalisse. kui tahad ikkagi kõik kõlarid panna, siis pead need jadamisi ühendama, siis kaks 4 oomist kõlarit annab kokku 8 oomi, aga eri võimsusega kõlarid ei mängi siis võrdselt ja kõrged toonid sumbuvad veidi ära.
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

    Comment


      #3
      Ühesõnaga siis saab, aga kas keegi oskaks täpselt seletada kuhu mis läheb? Ma eriti ei jaga seda asja. Elegiad võib mängust välja jätta, jääb siis king audio ja 4x mingi kõlar, pilt ka nendest:


      Äkki siis 2 kõlarit jadamisi ja teised 2 ka jadamisi ja siis King Audio üksi?..


      Ja siis veel see, et kas võimul peab maandusjuhe ka olema? Mingi "klemm" seal taga on.

      See jäi ka mainimata, et kas siis L väljundites peavadki kõlarid vaiksemalt töötama või on midagi metsas?

      Ühendamise koha pealt äkki esimese kanali ühte väljundisse King Audio, teise väljundisse 2 kõlarit jadamisi ja teise kanali ühte väljundisse elegia ja teise 2 kõlarit jadamisi? Siis oleks mõlemas kanalis pmst üks 4 oomine ja üks 8 oomine kõlar.
      viimati muutis kasutaja Scott; 21 m 2010, 21:00.

      Comment

      Working...
      X