Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi üks kanal "tuhm"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi üks kanal "tuhm"

Võimendiks VEF-101. Üks kanal on kenasti terav ja puhas, teises väikene sahin/kohin (mitte niivõrd võrgumüra) ja heli võrreldes teise kanaliga väga tuhm, st. kõrgeid on vähe madalaid palju, elutu kõlaga mühin sahina saatel. Helitugevuse poolest samas võrreldav teise kanaliga.

Viga võiks olla eelvõimus, sest lõppude peal sai otsi ringi tõstetud ja viga kolis siis vastavalt sellele kanalist kanalisse kah. Lüüdid vahetatud. Ossi ei ole. Sisendsignaal ise on korras, proovitud erinevate allikatega. Võimu väljundis mõlemal kanalil 0,03V DC
    Kust on mõtekas asja harutama hakata?
    Skeem selline . Vasak kanal siis vigane, kui kedagi huvitab.
    Condemn the hive.

Vs: Võimendi üks kanal "tuhm"

Eelvõim Y-101 eelkäija, sa saad veel volume pote peal otsi vahetada, kolmandate opakate sisendid vahetada, ja muidugi opakate reziime võrrelda, väljundid peaks neil 0 DC kandis olema.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Pigem peaks leiutama miskit Radiotehnika&Co alafoorumi.See teema, antud teostuses jääb oma, sudrumudrutasemelt juba Läti-Leedu+Vene saitiele tuntavalt alla...No comments ja minu poolt - läheb suht alla vett rahulikus eestimeelses tempos....
      Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Esmalt postitatud maaalune poolt Vaata postitust
        Pigem peaks leiutama miskit Radiotehnika&Co alafoorumi.See teema, antud teostuses jääb oma, sudrumudrutasemelt juba Läti-Leedu+Vene saitiele tuntavalt alla...No comments ja minu poolt - läheb suht alla vett rahulikus eestimeelses tempos....
        Vabalt võib olla radiotehnika alafoorum Milles hetkel probleem, see jääb arusaamatuks.
        Condemn the hive.

Comment

Kontrolli kõrgete tämbripotekat, suure tõenäosusega on see vigane.
          Muidugi võib ka mõni mikroskeemidest poolpidune olla.

Comment

Noh eks ta eraldi teemaks vääriks ikka küll(sorry ,et ma seda teemat üldse puudutasin!).Miks ma siisn lärmi tõstan - osa asju vaja lihtsalt remondifoorumisse kantida!Võimendifoorum ju viimasel ajal suht Radiotehnika ja push up lingiks osutunud.Inimesed: remondifoorum on selleks!!!! Vabandust ,et ma selle sõnavõtuga muidu kedagi riivasin,kuid tsiviilõiguslikust seisukohast on mul ilmselt ka õigus....Noh õigusriik ikkagi aga siiski,....
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Esmalt postitatud maaalune poolt Vaata postitust
              Noh eks ta eraldi teemaks vääriks ikka küll(sorry ,et ma seda teemat üldse puudutasin!).Miks ma siisn lärmi tõstan - osa asju vaja lihtsalt remondifoorumisse kantida!Võimendifoorum ju viimasel ajal suht Radiotehnika ja push up lingiks osutunud.Inimesed: remondifoorum on selleks!!!! Vabandust ,et ma selle sõnavõtuga muidu kedagi riivasin,kuid tsiviilõiguslikust seisukohast on mul ilmselt ka õigus....Noh õigusriik ikkagi aga siiski,....
              Oih, selles osas tunnistan küll ennast süüdi jah. Hetkel ei oskagi põhjendada, miks teema siia tegin. Teinekord ära nii ringiga vihja, räige peavalu on, mitte ei jaksa mõelda, kirjuta kohe : loll, tee teema alustuseks õigesse kohta! Aga ole hea, liiguta õigesse alafoorumisse.
              Condemn the hive.

Comment

Pote peal juhtmeid hetkel ringi ei tõstnud. Mõõtsin seda kõrgete tämbri potet, paistab kena mõlemal kanalil. Kohe esimesel opakal(A4) on väljundis 0,18V DC. Edasi on mõlemal väljundis 0,03V. Ennist mainitud voldid(kõige esimene teema!) olid mõõdetud võimu enda väljundist, kui jäi segaseks, ja seda sellejaoks, et see sahin vististi mitte ei tule sealt. Teisel pool on kõigil OP-akatel 0V. Kas see on piisav põhjendus (erinevus pea 0,2V) , et kahtlustada seda, kui viga ennast? Aega tekib, tõstan seal otsad ringi, vaatab mis saab.
                Condemn the hive.

Comment

Niih, nädal siis eemal viibitud ja sai uuesti asja vaadata. Seekord peavalu vabalt. Viga oligi OP võimukeses. Selle vahetusega sai asi korda.
                  Condemn the hive.

Comment

Working...
                  X