Teade

Collapse
No announcement yet.

Sooviks ehitada võimendit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sooviks ehitada võimendit

Sooviks ehitada võimendit mis oleks kuskil 100-200W ja töötaks 12V pealt. Oleks vaja skeemi, kuna ise ei leia midagi siis äkki oskab keegi soovitada midagi?

Vs: Sooviks ehitada võimendit

auto võimu ise ehitus on kallis lõbu.enne ikka oled midagi teind?võtam midagi lahjemat alguses.

Comment

kui vana Ohm veel elaks,siis oleks ta peale selle soovi lugemist jalalt maha langenud ja otsad andnud.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt Vaata postitust
        kui vana Ohm veel elaks,siis oleks ta peale selle soovi lugemist jalalt maha langenud ja otsad andnud.
        Kui läheneda soovile mittetraditsiooniliselt siis asi nii hull ka pole.
        http://www.hot.ee/ylejoejyri/Pildid/jyrka009.jpg teed 4tk, igale oma 4 Ohmi kõll, kaks ette, kaks taha ja 2X140W musa kindlustatud, rahakotis peab selle soovi täimiseks ka midagi olema, 4X300=1200
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Ma olen paar skeemi kokku pannud küll ja kõik on tööle hakkanud. Ma olen lahjema skeemiga ka nõus peaselt et töötaks 12V pealt

Comment

TDA1554Q saad 14,4V pealt 2*22W. 12V pealt ehk 20W saad.
            Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

kui autoraadio kasutusjuhendi tagaküljele on kirjutatud 50W(nagu kõik uuemad on) siis mis on kirjutatud remondijuhendi samale reale?
              tavaliselt 17-22W
              see 2*22W on selline hääl,nagu oleks siga aia vahele aetud ja hakatud ta kõrva ääres nuga ihuma.
              12V pealt on reaalne saada 7,5-10W.kõik suuremad numbrid saadakse kreeka statistikaameti meetoditega

Comment

see 2*22W on selline hääl,nagu oleks siga aia vahele aetud ja hakatud ta kõrva ääres nuga ihuma.
                Moonutuse ametlik definitsioon
                Condemn the hive.

Comment

12V pealt on reaalne saada 7,5-10W.kõik suuremad numbrid saadakse kreeka statistikaameti meetoditega
                  Kõik õige, TDA1562Q erand, töötab H klassi reziimis , 14,4V korral muusikaline võimsus 70W vastab tegelikkusele, eeltoodud pildil olev sai selle kontrolliks tehtud, siinusvõimsus poole väiksem aga me kuulame meelsamini siinuse asemel muusikat.

Kui sul tõsisem huvi siis PS
                  viimati muutis kasutaja Scott; 01 m 2010, 02:32. Põhjus: tsitaadimärgendid
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

noor_tehnik tohib küsida, palju sul seal 12V sees ampreid ka on?

Comment

Ma ei oska öelda, skeem võiks tööle hakkata tavalise auto aku pealt

Comment

see muudab asja.kumb sul tähtsam on-rahaline kokkuhoid,või isetegemise rõõm?kui rahaline kokkuhoid,siis osta pruugitud autovõimendi

Comment

Working...
                        X