Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ma ei osanud arvata, et tevalos siis seda oli ja ega vist polnud ka, sest muidu oleks öeldud, kui ma tellisin. Seekord õnneks öeldi.
ELFAs on üldse imehinnad, seal on selline joysticku element(ehk ainult nupp) ja see maksab 650$ !!!
http://www.hot.ee/evo14/tambrid1.jpg <- mis kondekad ja mis mahutavusega need C2-C5 siin veel olema peaks? 1000mikrot tavalist kondekat vist väga pole.
See C4 värk ei ole võimalik, selliseid tavalisi kondekaid pole. Vähemalt kui ma tevalosse läksin(vale skeemiga, ja seal oli tavaline kondekas 1000mF) ja sealt sellist küsisin, siis öeldi, et sellist pole või on ülikirves.
Too konde on 1000pF ehk 1nF, mitte 1000uF!!!
Muide, 1000uF/16V on täiesti tavaline konde ja suhteliselt odav ka.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Täiesti loogilised väärtused. Ainult, ta kirjutab miskipärast "mF" mis võib ntx. minusugusel norijale jätta mulje MILLIfaradist, loomulikult mõtleb ta MIKROfaradit (uF). Sorry irisemise pärast
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Täiesti loogilised väärtused. Ainult, ta kirjutab miskipärast "mF" mis võib ntx. minusugusel norijale jätta mulje MILLIfaradist, loomulikult mõtleb ta MIKROfaradit (uF). Sorry irisemise pärast
ma olen paljudeskohtades näinud,et kirjutatakse uF'i asemel mf..
See oli lihtsalt tähenärimine
Aga jah, uF= mikro, mF= milli jne...
Meeriklastel on igasugused naljakad ühikud ja asjad. Lapsevankrile kirjutatakse peale, et võta pätakas enne välja, kui asja kokku lapid (irw!) ja ühikud on ka mitte SI kohased.
Ntx. kasutati mahtuvuse ühikut uFuF ehk siis mikro mikro Farad. Kokku teeb nagu pikoFaradi !?
Maitse asi, ütles kukk ja nokkis...
Comment