Teade

Collapse
No announcement yet.

Tere ,probleem RRR Y7111 võimendiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tere ,probleem RRR Y7111 võimendiga

Esmalt postitatud ints115 poolt Vaata postitust
    UP!!!
    Mis sa upitad, vaheta vigased komponendid ära. Esialgu kui võtad vigased transid lõppvõimendist välja siis peaks suitsemine lõppema, kui takid enam ei tööta siis ostad need ka uued, sellel võimendil peaks lõppvõimu parandustöö olema paarikümne kroonine, ei midagi suurt, et eksimuse pärast jälle põdeda. Soovitan sul abi saamise jaoks sõnastada oma küsimused ja veakirjeldused paremini ja pikalt, muidu ei saa aru mida sa küsid või millest sa aru ei saa. Puust ja punaseks neid asju ei tehta. Sinu kahest viimasest postist ma ei loe välja et sul oleks mingi küsimus veel tekkinud, seepärast keegi rohkem teemale ei vastanudki ma pakun. Vajalik oleks ka see, et kirjeldad, mismoodi võimendi katki läks, sest vigaste komponentide vahetusega ei parandata ju vea tekitajat (juhul kui see viga ei tekkinud valest kasutusest ja enam nii ei tehta), kui paranduse käigus põles veel midagi maha, siis tasuks ka need saladused paljastada. Võimendis peaks saama lahti ühendada ka eri kanali toiteid, ja kui siis suitsemine katkeb siis leiab ka selle suitsutekitaja.

Edit: jõuti natuke ette...
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud ainpaasalu poolt Vaata postitust
      Mis up? Mis toiteskeemil? Lõpus arvatavasti transid lühises, jooda välja ja kontrolli ära, kui oskad. Kui lõppe ühtegi sees pole siis ka kuumenevad sul seal igasugused asjad?
      Ühel õlal pole lõppe, teise õlg korras juba kontrollitud

Ühendasin toite ka lahti ikka 1 kanal ei hakanud häält tegema.ja võimendi läks katki tänu lüüdikuurile, keerasin paar lüüti valepidi.Vahetasin lüüdi õigetpidi, aga ikka ei midagi ja siis jõudsingi lõppudeni.Emitter ahela takid põlesid sellepärast, et üks transs oli lühises.Kui tahan asja korda teha siis juba korralikult.

ja ei maksa kohe karjuma hakata, ma ei saa ju eriti viga kirjeldada kui ma ei tea mis tal viga on, aga noh eks ole ikka minuviga ka
      viimati muutis kasutaja Scott; 21 April 2010, 20:44.

Comment

Ja jah...
        Ütlen vaid nii palju, et lõppe vaadeldakse alati paaride kaupa, kui võtsid ühelt õlalt maha, siis tuleb seda ka teiselt maha võtta. Kui paigaldad tagasi siis samuti ainult paariti.

Ühel õlal pole lõppe, teise õlg korras juba kontrollitud
        Edit:
        raskeks võib minna remont, kui juba lõõdikuuri käigus lastakse toss välja Aga olgu, ma rohkem ei targuta siin.

Comment

mõlemad sai kontrollitud

Comment

Nii, võimendiga olen nüüd nii kaugel, et tõstsin vasakust kanalist transid paremasse kanalisse.Parem kanal hakkas tööle, küsimus selline et miks vasak kanal ei tööta nende transsidega?

Comment

UP!!ärge mind siis ära ka unustage, nüüd ju esitasin küsimuse.

Comment

Ma pole jälle see õige mees vastama, aga kas toide jõuab ka teise kanalisse, kas sisendsignaal jõuab? Kirjelda mis oli olukord siis kui terved transid mittetöötaval poolel olid, kas oli mingit heli või asja läbi liikumas, kas midagi kuumenes. muidu on ju parem ja vasak kanal trükkplaadil identsed ja minuarust ka suht paralleelselt liiguvad need komponendid, kui mõlemad transsidest puhtaks teed, siis peaks kõik mõõtmised parema kanali punktides ja samaväärsete vasaku kanali punktides enam vähem samad olema, nii et tuleb otsida ja kontrollida kõiki kahtlasi komponente mis loksuvad või on kuumenenud ja kõrbenud. Ei oska nagu eriti aidata, aga kontrolli kõik võimalikud ühendused veel üle, ehk jäi midagi märkamata.
                Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt Vaata postitust
                  Ma pole jälle see õige mees vastama, aga kas toide jõuab ka teise kanalisse, kas sisendsignaal jõuab? Kirjelda mis oli olukord ...

Asi selline ka,et toite plaadilt releele mineva juhtme peab panema vastu korpust et aparaat häält teeks , nüüd ubes 2 tundi asi järjest töötanud ja pole kärssama läinud.....Äkki oskad transse soovitada lõppu praegu pole terveid võtta kusagilt...TÄNUD ABI EEST
                  viimati muutis kasutaja Scott; 24 April 2010, 03:13.

Comment

Järelikult viga on kuskil enne lõpuastet. Nii imelik, kui see ka pole, aga peale lõpuastme on võimul veel driverid, pingevõimendus ja sisendaste. Lisaks veel jõudevoolu ahel jne... Lisaks transidele on ka teisi elemente ja mitte vähe. Viga võib olla, kus iganes. Kui muidu matsu ei jaga, siis võta skeem ette ja proovi võrrelda pingeid vasaku ja parema kanali vahel, pinget tuleb mõõta mõttega ja süsteemselt. Kaldun siiski arvama, et brutaalse võhiku aitamine on meie kõigi jaoks tühi ajaraiskamine. Vabandan skepsise eest.

Nii, võimendiga olen nüüd nii kaugel, et tõstsin vasakust kanalist transid paremasse kanalisse.Parem kanal hakkas tööle, küsimus selline et miks vasak kanal ei tööta nende transsidega?

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt Vaata postitust
                      Järelikult viga on kuskil enne lõpuastet. Nii imelik, kui see ka pole, ... Vabandan skepsise eest.
                      kriitikat pole palunud
                      viimati muutis kasutaja Scott; 24 April 2010, 03:13.

Comment

Lihtne soovitus oleks: alusta pingeid võrdlema võimendi tagantpoolt ette liikudes. Suure tõenäosusega võivad lõpuastme ees olevad transistorid samuti vigased olla, aga pingete võrdlus peaks ilusti ära naitama. Samuti visuaalselt veendu, et kuskil põlenud ja katkestuses takistit poleks.

Comment

Eks meil kõigil ole olnud esimene kord......oi kui palju olmetehnikat "remontimise" teel looja teele saatnud....
                          To: rom. Omast kogemusest võin öelda, et vastusidestatud võimendis võid pea suvalise ühenduse katki teha ja pinged jäävad tänu tagasisidele jõudeolekus paika.
                          To: ints 115. Kui tahad võimendist elulooma saada, siis otsi mõni parandaja. Ise tehes ma rom-i nõu ei kuulaks, sest olen algajana ise korras seadmelt pingeid mõõtes ka selle per+e keeranud (piisab testrijuhtmetega õige ahela lühistamisest).
                          Tee nii. Toide maha ja hakkad oommeetriga mõõtma ja võrdlema ahelate takistusi (maa suhtes ja transside jalgevahelisi) . Erinevuste korral otsi vigu sealtkandist. Ennem kontrolli montaaž ja tehtud juhuslikud tinasillad üle.
                          viimati muutis kasutaja martinj; 24 April 2010, 13:37.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                            To: rom. Omast kogemusest võin öelda, et vastusidestatud võimendis võid pea suvalise ühenduse katki teha ja pinged jäävad tänu tagasisidele jõudeolekus paika.
                            Ei nõustu.
                            Kui ikka trans on lühises/katkestuses või takisti lõpmatu takistusega või diood lekib või lühises, siis üks toiteõlg rikkis elemendi puhul lükkab asja totaalselt kreeni ja ei aita siin mingi tagasiside. Ma neid võime ka natukene remontinud ega aja umbluud.

Kui võimendi toite all ei lähe kärsama, siis kõige parem ja kiirem meetod vea leidmiseks on pingeid mõõtes, saab oluliselt kiiremini vea kätte, kui hakata ilma toiteta elemente mõõtma. Aga see ainult minu arvamus, igaüks tehku kuids ise heaks arvab.
                            viimati muutis kasutaja Rom; 24 April 2010, 13:59.

Comment

Ehk on pisut teooriat abiks? http://sound.westhost.com/troubleshooting.htm ja L.Abo "Raadiolülitused" selle koha pealt, et mis mida teeb on ka hea lugemisvara.
                              Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

To: rom . Nõustun sinuga, aga kujuta ette, kuidas vend, kes esimest korda võimu seest näeb , hakkab pingeid mõõtma. Nati vähem täpsust ja sädemed lendavad. Nagu siin ühest postist näha, olid võimul sees "väga huvitavad pinged". Takistuste mõõtmist soovitasin seepärast, et siis on toide väljas.
                                Ja pealegi, tundub, et teemaalgataja võis suvalise elemendi läbi lasta "lüüdivahetusega".
                                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                                X