Teade

Collapse
No announcement yet.

Tere ,probleem RRR Y7111 võimendiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tere ,probleem RRR Y7111 võimendiga

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
    To: rom . Nõustun sinuga, aga kujuta ette, kuidas vend, kes esimest korda võimu seest näeb , hakkab pingeid mõõtma. Nati vähem täpsust ja sädemed lendavad. Nagu siin ühest postist näha, olid võimul sees "väga huvitavad pinged". Takistuste mõõtmist soovitasin seepärast, et siis on toide väljas.
    Ja pealegi, tundub, et teemaalgataja võis suvalise elemendi läbi lasta "lüüdivahetusega".
    Päris esimest korda ma nüüd ka sinna sisse ei näe.Lüüdikuuriga läks per**e sellepärast et montaazi plaadil oli + märk valesti.Netist skeemi vaadates olid mõned lüüdi valepidi, hetke seisuga pole mul transse kusagilt võtta.Üritan asja rahulikult võtta kui vaim peale tuleb siis võtan võimendi ette ja mõõdan uuuesti üle.Parem kanal mängi 4 tundi ja aparaat maha ei põlenud

Comment

Esmalt postitatud ints115 poolt Vaata postitust
      Lüüdikuuriga läks per**e sellepärast et montaazi plaadil oli + märk valesti.Netist skeemi vaadates olid mõned lüüdi valepidi...
      Plaadi ja skeemi markeeringud pole "jumal", polaarsus tuleb ikka vana komponendi järgi vaadata ja kindluse mõttes ise plaadile märkida. Teine asi siis kui juba eelmine nokitseja on midagi valepidi jootnud...
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
        Plaadi ja skeemi markeeringud pole "jumal", polaarsus tuleb ikka vana komponendi järgi vaadata ja kindluse mõttes ise plaadile märkida. Teine asi siis kui juba eelmine nokitseja on midagi valepidi jootnud...
        see võimendi on juba ühekorra läbilastud ja küll ma ta korda teen

Comment

Working...
        X