Teade

Collapse
No announcement yet.

Autovõimule Radiotehnika või Estonia toitekas?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autovõimule Radiotehnika või Estonia toitekas?

Niisiis plaan järgmine:

Vedeleb autov6im Elta 200w+200w(v6i tähendab see , mis on tast järgi jäänud),ning on kahu teda ära visata.
    Idee oleks siis leida m6ni mittetöökorras toavõim koos sobiva trahvoga,kuhu saaks olemasoleva kokku kompunnida. M6tlesin , et äkki sobiks radiotehnika v6i siis estonia alumine kast.
    Kuna neid on vabalt saada ja trahvo andmeid teavad ilmselt paljud peast.

Elta v6imul olen ära kaotanud korpuse , seega täpset mudelit ei tea. Maha on tal p6lenud toite osa.
    toite kivid on olnud bd911 x 8 ja kondekad on 2x4700mikroF .L6pukivid on TIP2955X4 ja v6im kahekanaliline.Voolu tahab siis saada - , mass ja +
    Küsimus siis mitu v peaks need olema ?
    Kas näiteks radiotehnika v6imendi trahvo sobiks? Ja kuidas too ühendada v6imuga.
    Vihjeks veel niipalju , et elektroonikast ma ei jaga muhvigi. Nii et ärge siis päris hiinakeelset vastust andge.Paar dioodisilda vast meisterdaks valmis.

Vs: Leida katkisele autov6imule toide.

Nagu sa ütlesid
    Esmalt postitatud whiteshark poolt Vaata postitust
    elektroonikast ma ei jaga muhvigi
    siis tuleks ennem natuke õppida, kui säärast asja hakkad ette võtma..

Comment

Leidsin mingise sangadega suure bloki , millel on kaks identset trahvot sees. Kas nüüd keegi pakub mingi maksimaalse pinge välja ,mida sinna v6imu v6iks sisse lasta.

Comment

Leidsin mingise sangadega suure bloki , millel on kaks identset trahvot sees. Kas nüüd keegi pakub mingi maksimaalse pinge välja ,mida sinna v6imu v6iks sisse lasta.
        Pilte või marki ootaks, ilma ei oska selle kasti ega võimendi kohta midagi ennustada.

Üldiselt oleks targem vist lasta kellelgi võimendi korda teha kui mutant ehitada, muidugi kui katsetamise rõõm on eesmärgiks...
        viimati muutis kasutaja 6p45s; 26 m 2010, 21:16.
        Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

No maksimaalne pinge, mis olla saab on toitelüütide pinge. Üldiselt piiripeal lüüte siiski tööle ei panda(välja arvatud odavad pc toitekad, millel leidub 12V ahelas 10V lüüte), lüütide toitepingest 5V madalam pinge(trafo tühijooksul) korral peaks end julgelt tundma küll.
          otsija

Comment

Pärit on ta ennem renoveerimist mingist kontserdimajast , keegi väitis , et on v6imendi.

Comment

no see ongi vist võimendi ma vaatan.. kontserd PA võimendi vist.ja tema trafo pinge on kindlasti rohkem kui 12v äkki 40v või midagi oleneb mis võimsusega võim on,
              mina teeks selle võimu korda ja kasutaks seda parem ikka kui see auto võimendi sul.

Comment

Paistab nagu translatsiooni võimendi ehk üks on toite- ja teine liinitrafo. Arvatavasti monofooniline ja ilma 4-oomisele kõlarile ettenähtud väljundita.

Kas mõni kiri ka peal on? Kui saaks margi teada, oskaks ka rohkem andmeid esitada.
                Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Ühtegi kirja peal ei ole.
                  Trafod on minumeelest ühesugused.
                  Ja kogu sisu on topelt. Pakuks seega , et vähemalt kahe kanaliga võim. Kui see üldse v6im on.

Taga on klemmid , käib see blokk kuskil suuremas süsteemis sees.

Comment

Järsku on kummalgi kanalil eraldi toitetrafo, siis on see päris hea asi ja tasub ikka korda teha.
                    Või siis ära ärida.
                    Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                    Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Ei ole kindel kas asi vaeva väärt on aga kõige loogilisem oleks minu arvates lasta võimule sobiv toroid kerida. Pinge saab tõenäoliselt toitekondede järgi valida,ka transside arvu ja kvaliteeti tasuks arvestada. Iseenesest ei ole tegemist täppisteadusega,võimendi toimib tavaliselt üsna laias pingevahemikus. Kunagi sai paigaldatud uus trahvo ühte stuudiovõimu. Seal oli minu mäletamist mööda 55 voldised toitelüüdid ja trafo sai tehtud 2x34V mis andis peale silda +-45V. Mängis mul mitu head aastat enne kui sai maha müüdud.Usun et ka uuel omanikul pole probleeme olnud. Hetkel mängivad toas 2 autovõimu juba pikemat aega impulsstoite taga ja kuigi foorumist võib lugeda valdavalt laitvaid arvamusi antud koosluse kohta,olen süsteemiga vägagi rahul.

Comment

Working...
                      X