Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus võimendi toite kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus võimendi toite kohta

Tekkis jälle üks võibolla loll küsimus aga mispärast on võimendil Amfiton U-002 trafo lõppvõimu toitemähiste keskväljavõtted ühendatud läbi 1ohm takisti?
    Minu loogika järgi see just nõrgendab lõpvõimu toidet ja pigem halb asi, pole nagu mujal näinud ka et sedasi tehtud oleks.
    Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
    Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Vs: Küsimus võimendi toite kohta

See vähendab voolutõuget sisselülitamise hetkel. Eks trafo on selle takisti võrra "võimsam" projekteeritud.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Ma mõtlen kas võtta see takisti ära ja teha otseühendus, et võimsust/kvalikteeti natuke parandada või jätta niisama. Enamus võimudel naguinii sellist asja ei ole ju. Kumb varjant mõtekam oleks?
      Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Mõõda pingelang sellel takistil normaalse töötamise ajal. Palju tuli? Ma kahtlen, kas sa teed oma kõrvaga vahet takistiga ja takistita võimendi helil.
        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Erilist pingelangu sealt tõepoolest mõõta ei õnnestunud. Kõige suuremema näidu (umbes 22mV vahelduvat) sain, kui ühte kanalit koormata nimivõimsusel.
          Märgin ära veel, et maksimaalselt õnnestus ühte kanalit 4-oomiga koormates saada tervelt umbes 14V puhast siinust. Seda pidi muidugi mõõtma enne releed, kuna viimane lülitab 12V juures kõlarid välja. Lubatud 2x25W@4ohm tundub tõesti kuidagi tagasihoidlik kuna toide +/-31V ja lõpus KT819/818 (nagu Estonia lõppvõim).

Comment

Working...
          X