Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Põhimõtteliselt võimsamaks saaks ikka teha? Kui lõppvõim välja ja LM3886 asemele?
Ja mina loll tegin U-101 lõppvõimu võimsamaks Kui tõsiselt rääkida, siis pole vahet kas sul seal LM kivi või mõni muu võimendi plokk vahel, võimsuse määrab ikkagi toiteplokk koos oma toitepingega!
Ja mina loll tegin U-101 lõppvõimu võimsamaks Kui tõsiselt rääkida, siis pole vahet kas sul seal LM kivi või mõni muu võimendi plokk vahel, võimsuse määrab ikkagi toiteplokk koos oma toitepingega!
Seda küll. Kui aga panna nüüd sinna LM3886 baasil lõpud, igale kanalile oma trafo. Kas saaks siis kuskil 2*40W kätte sealt?
Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!
Seda küll. Kui aga panna nüüd sinna LM3886 baasil lõpud, igale kanalile oma trafo. Kas saaks siis kuskil 2*40W kätte sealt?
Usu või mitte, aga kui U101 lõpul piiraja maha võtta siis saab ka juba 2*40+W kätte. Jutu point selles, et LM-iga saad enamvähem sama võimsuse, sest toide on ju sama.
Usu või mitte, aga kui U101 lõpul piiraja maha võtta siis saab ka juba 2*40+W kätte. Jutu point selles, et LM-iga saad enamvähem sama võimsuse, sest toide on ju sama.
Rom. ära riku venna ehitusrõõmu ära.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Sain ka foorumisse tulla.Pean ilma netita läbi ajama.Kuid vahepeal ehitasin ühe kanali valmis.Aga on mõned probleemid.Kui lülitan võimendi sisse siis hakkab kõlar kumisema Ja tööle hakkab alles ,siis kui kõlari korraks lahti ühendan,sama teeb ka kui nupust kõvemaks keeran.Arvan,et viga on lahjas traffos ja toite lüütides.Traffo sain vanast arvuti kõlari kastist ja on 32v aga mitme vatine,ei tea.
Milline see vana arvuti kõlari kast oli(mark, mudel jne)? Või on äkki midagi trafo enda pealgi kirjas. ja mis trafo mõõtmed on. Mõõtmete järgi annab ka hinnanguliselt öelda, kas see sobib või mitte. Ja kindlasti märgi ära ka toitepinge(d).
Jah, see on kahjuks liiga väike ja lahja trafo. Väljundiks 2x11V. Voolu saab sealt max 1A, kui ma õigesti välja lugesin. Ma ei tea, kuidas sul asi ära lahendatud on, aga nt 4 oomisel koormusel oleks vaja toidet +-28V. Sinu toitekas annab kõigest +-16V. On sul asi korralikult ikka ära lahendatud, st kasutad sekundaarist 3-e otsa, mitte kahte?
Jahutusega trafo ?
Kui palju see 32V "eiteamida" langeb võimendusel ?
Milline see valminud produkt on ? Plaadile tehtud ?
Ainult see http://www.hot.ee/qwerty009/lm3886.htm ?
Ja mis toitelüütidel viga ?
Comment