Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Selle pinge +-32V saad sa peale dioodisilda ja kondesid. Pinge dioodisillale tuleb võtta trafo klemmidelt 5 ja 5 ning klemmid 6 ja 6 tuleb omavahel kokku ühendada ja need lähevad mättasse(null, maa jne). Trafolt peaks tulema umbes 22,8V vahelduvat.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Pole päris kindel, kuna antud trafot endal näpuvahel vaatamiseks pole. Seal klemmide kõrval papi sisse numbreid pole vajutatud? see ühendus tundub natuke imelik kuna halilikult on need mähised ühtemoodi keritud ja seega on ka numbrid samas järjekorras ja keskmised ei tohiks seega koos olla. Ära algul silda neid mähiseid, et saada nulli. Mõõda ära kas mähiselt tulev pinge on õige(sinna 23V kanti vahelduvat). Mähised peab ühendama ühe lõpp teise algusega, seega kontrolli üle, ühendus peaks sarnanema 220 mähise omale, aind omavahel koos olevad on otsad moodustavad veel ka nulli.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Pole kõige targem selles ,aga peaksid mõõtma 2 ja 4 vahelt. Ja sul tester vales asendis präegu alalis aga peab vahelduv olema pead keerama ~sellise märgi peale,teisel pildil on õiges asendis.
Aga vaata kas 220V klemmidel on pinge?Pane siis ~600V asendisse..
Mina olen proovind mõni kord nii ,et kõik klemmid läbi proovind,nt must juhe ühe klemmi peale ja siis punasega kõik läbi,ja kui ei saand pinget siis üks klemm edasi ja uuesti läbi.
võtan endal ka selle trafo vällja äkki leian üles kust pinge saab.A mitme vatine see trafo on??
220 v vool tuleb sisse küll,sest kui panen voolu võrku,siis trafo hakkab vaikselt undama.Arvan et see trafo on umbes 300 w,sest võimendi mille seest see tuli on ju 2x70w.
220 klemmidel on küll pinge.Kui mõõtsin klemme siis sain erinevaid pingeid 115,130,17.
viimati muutis kasutaja plaaster; 14 m 2010, 13:14.
ma võtsin enda trafo ka nüüd kastist vällja.mul on teisiti ühendus,mul on kahe juhtmega ühendatud üks pool teisega.pärast saan pildi ka äkki.
telefoniga sai midagi,vast saad aru.
Lisatud failid
viimati muutis kasutaja henri503; 14 m 2010, 13:43.
Põhjus: pilt
Klemmid 6-6 ühenda omavahel ja klemmidelt 5-5 mõõda pinge. kui nummerdatud pole nagu pildilt näha, otsi suurema läbimõõduga mähiseotsad. 5-5 vahelt peaks olema umbes 45VAC
Trafo on 160W.
Comment