Teade

Collapse
No announcement yet.

vene op.võim K574UD1B

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vene op.võim K574UD1B

Kas on kuskilt võimalik hankida vene op.võimule K574UD1B vahetusosa (korras originaali või mingit asendust). Neid on 2 tk. minu Brig U-001 võimu sees ja vaja välja vahetada.

Vs: vene op.võim K574UD1B

On kaks tk. aga A tähega. Kuidas sellisad asjad läbi saavad minna?

Comment

УД1А Oomipoes müügil: http://opood.ee/?t=k_ki&i=305007
      Aga tõesti huvitav oleks teada, kuidas Sul õnnestus nad maha põletada?

Vabandust, seal oomis on УД2, mitte УД1. Ei pannud kiirustades tähele.
      Tänud bnman`ile, kes minu eksitust märkas!
      viimati muutis kasutaja vaiko; 11 August 2010, 18:27. Põhjus: patukahetsus

Comment

A tähega isend peaks olema kvaliteetsem. B täht läks nendele peale, mis millegipoolest oli viletsam (müra, piirsagedus jms). Idas nii kombeks.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No mis ta nüüd vene mikroskeem oli, kui tehti Tondil Pöögelmanni nimelises tehases. Tartus probleemi saadavusega küll ei ole. Vaiko on küll eksinud: UD1 ja UD2 on vägagi erinevad, sest viimane on 2 OPV-d ühes korpuses. Originaaliks peetakse AD513.
          viimati muutis kasutaja bnman; 11 August 2010, 16:39.

Comment

Moderaatorile ka täpsustuseks, ei pidanud alati paika, et litera A on parem kui litera B. Nii ka selle mikroskeemi puhul. "B" minimaalne võimendustegur oli 2,5 korda suurem kui "A"-l. Opvõimendi puhul ei saa seda küll puuduseks pidada. Kõik muud normeeritavad parameetrid olid aga identsed "A"-ga. Lisaks veel, et eksisteeris ka K574UD1V, sellel oli 2...3 korda suurem nihkepinge sisendis, seda küll saab halvemaks nimetada.

Comment

Esmalt postitatud vaiko poolt Vaata postitust
              Aga tõesti huvitav oleks teada, kuidas Sul õnnestus nad maha põletada?
              Ma ei ole ise elektroonik, mul tuttav teeb. Maha nad pole põlenud, kuid aeg-ajalt "ragistavad ja sahistavad", siiamaani oli nendele väike takisti vahele joodetud, et kanal üldse "lahti" läheks. Niipalju ma tean, et nad on lõppvõimendis kontrolliks (peregruska) ja mul vasaku kanali ülekoormus tuli kogu aeg põles. Tänu foorumikaaslasele Shele'le sain uued op.võimud - eks proovib nendega. Niipalju lihtsalt infoks, et lüüdid on sellel võimul kõik vahetatud ja muidu toimib võim hästi.

Comment

Need OV-d on lõppvõimus sisendastmena kasutusel. Peregruzkat nad küll otseselt ei juhi ja üldse väga segane jutt. Vähe tõenäoline, et viga üldse nendes.
                viimati muutis kasutaja Rom; 11 August 2010, 22:42.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt Vaata postitust
                  Need OV-d on lõppvõimus sisendastmena kasutusel. Peregruzkat nad küll otseselt ei juhi ja üldse väga segane jutt. Vähe tõenäoline, et viga üldse nendes.
                  Mis siis võib põhjustada võimendi sisselülitamisel sahinat-krõbinat (kõlarites), mis jääb mingil suva hetkel äkki vait. Volume nupu asend sahina tugevust ja kestust ei mõjuta, samuti sisendi valik. Siin foorumis on Brig U-001 puhul olnud palju juttu lüütkondede kuivamisest, minu võimul vahetati ned kõik välja. Enne lüütide vahetamist oli ka see balansi jama (vasakule vaikseks - paremale poole tugemakas heli).
                  Üks viga on tegelikult veel sees, kuigi see esineb väga harva, et keset töötamist (nii keskmisel helitugevusel) lööb peregruska peale - kõllid vait, natuke ootad, plõks jälle mängib. Infoks veel, kõllid on tavalised S-90 (3-ribalised, 2 sagedusregulaatoriga high-mid).

Comment

Selle teema võib lõpetada, üks opvõim vahetati ära (oli tõesti rikkis) ja tehti muid parandus-puhastustöid (eelvõimus üks kanal vait; sisendivaliku ja volumepoteka puhastus jne). Nüüd minu Brig-001 töötab nagu kulda, ilma krõbinate ja sahinateta.

Comment

Working...
                    X