Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleemne y-101 - sahin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleemne y-101 - sahin

Murelapseks on radiotehnika y-101 võimendi. Nimelt manab sahina läbi kõlarite. Võimendi sisselülitamisel kohe pihta ei hakka vaid umbes pooletunnise töötamise järel. Hääl on täpselmalt selline sahisev ragin mis pole pidev vaid paugub suhteliselt tihti. Ma mäletan et mõned aastad tagasi sai konded ära vahetatud ja ehk oli mure ka midagi taolist, kuid täpsemalt ei mäleta. Kas äkki on asi jälle kondedes?

Vs: Probleemne y-101

Kui plaanis võimendit kaua aega veel kasutada, soovitan KÕIK elektrolüütkondensaatorid ära vahetada uute vastu- siis tulevikus pole sääraseid jamasi!

Comment

Vs: Probleemne y-101

Oleneb, mis konded ära vahetati ja mille vastu vahetati. Kas grammari eelvõim on ka veel sees? Kui jah, siis viska see sealt välja, vaata, mis nägu siis teeb. Ja kui tõesti kavatsed pikemaajaliselt kasutada, siis vaheta ära lüüdid korralike vastu. Esialgu võid toite omad vahetamata jätta, sest neid seal sees oli tüki 6, kui mälu ei peta ja ega nad just ühed odavamad ka polnud.
      Jõudu!
      It works better if you plug it in

Comment

Vs: Probleemne y-101 - sahin

Ilmselt toite omad vahetasingi, sest need 6 suurt kondet sai ära vahetatud. Äkki täpsustad milline see grammari eelvõim seal on?

Comment

vaata, et sul kuskil lühist pole, mul oli lühisega sama nähtus, sahises ja "paukus" (läks üle võrgutoitele). vb lüütide vahetamisega jäi puhastamine puudulikuks vms...
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Mul ikka selle grammari eelvõimuga raskusi. Milline see seal on?

Comment

Plekist karbike sisendpesade plaadil.

Comment

Working...
              X