kas keegi teab mõnda linki kus on mõne kergema võimu skeem. ma alles algaja ja tahaks mõne väikse võimu endale teha, nii et kui keegi oskab aidata siis palun
Teade
Collapse
No announcement yet.
võim
Collapse
X
-
freakmanSildid: Puudub
-
Vaata http://www.hot.ee/evo14/ lehelt esimene võimeni kiviga tda2003,ülilihtne.Peaks vabalt tööle hakkama juba 9v juuresElas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
-
freakman
-
freakman
ma ei tea mul vend elektrik. mingi kergema võimu teex isegi valmis. sellepärast kysisingi mõne kerge võimu skeemi. ma ei tea kas mul on mõni analoog ja need lühendid ka mulle palju ei ytle. kui viitsid seleta nats lahti. äkki mul ongi mõnda seda juppi. kust seda leida võib? :-[
Comment
-
kivi tähendabki mikroskeem
k147un4 -me viimased tähed on venekeelsed(u on y ja n on h)
siis kivi mida ma momendil mõtlen on k147yH4.
freakman ütles äkki mul ongi mõnda seda juppi. kust seda leida võib?
k147un7 on näiteks vene värvitelekate võimendis.seal muidu terve eraldi võim sees kõlari juures.
Kõige lihtsam on neid juppe leida raadio osade poest(naiteks tevalost,oomipoest,a-kaablist,tiigielektroonikast jne.)Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
kle freakman
kui sa kusagil p2rap6rgus ei ela, siis mine tevalosse, osta tda2030A (20.-), paar takki ja kondet, pane asi skeemi j2rgi kokku. a skeemi leiad guuglist , pane lihtsalt "tda2030"+"pdf",
otsi trafo v2ljundida 20-25 volti, tee sild ja pane konded,
v6imu rohkem kui tahta oskaxidErilahendused.
PS või mail.
Comment
-
freakman
ma elangi pärapõrgus e. viljandis. pole siin paskagi. aga äkki on ka mõne raadio sees seda juppi või mingit sarnast ??? ???
Comment
-
Alustaks sellest, mis juppe Sul saada on .
Kas transistoreid on ? kui siis milliseid ? Kui äkki vedelevad kuskil mingid kivid, siis millised ???
Kusjuures opvõimust ja kahest transist(erijuhtivusega) saab päris lihtsalt helivõimu teha, mõned takid ja konded on kah vaja....Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
heh.Minagi elan viljandis, aga väikse võimu valmis tegemiseks mind mu asukoht ei häiri Muidugi oleks tore kui tevalo oleks üle tee, aga mida pole seda pole.tda 2003 on enamuses vanemates autoraadiotes.Hüppa munu poolt läbi.Äkki saab jutule ja saad kõik jupid ja ehk ka nati näpunäiteid võimu tegemiseks.muusika on kuulamiseks
Comment
-
Ise tegin k147un7-ga võimu nüüd ostsin ühe un7 juurde et teha teine selline.Kas saaks neid kahte võimu sillata.Mingeid võimsuseid taga ei aja aga tahaks lihtsalt proovida kas saan hakkama.
http://www.hot.ee/evo14/ lehel on sillatud tda2003,kui mina sildaks samamoodi oma un7,kas siis oleks 4w asemel 4w?Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
Ise tegin k147un7-ga võimu nüüd ostsin ühe un7 juurde et teha teine selline.Kas saaks neid kahte võimu sillata.Mingeid võimsuseid taga ei aja aga tahaks lihtsalt proovida kas saan hakkama.
http://www.hot.ee/evo14/ lehel on sillatud tda2003,kui mina sildaks samamoodi oma un7,kas siis oleks 4w asemel 4w?Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment