Teade

Collapse
No announcement yet.

Receiver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Receiver

Üx küssa , kas vene brig001 on võimsam , kui Sony receiver 5*100 w ja 8 oomi! ???

Üx küssa , kas vene brig001 on võimsam , kui Sony receiver 5*100 w ja 8 oomi! ???
    JAH
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ikka jah, sest Sony pole heli vene tehnika on ikka üle kõige 8)

Comment

Nii , et ongi võimsam jah aga ma olen kuskilt kuulnud , et brig on 2*50 w on see tõsi .
        Mul endal kaks radiotehnika kõlli S-90b .
        andmete järgi peax nagu receiver 5*100 w S-90b pilbasdex laskma, praegusel helil midagi viga pole aga mõtlesin , et ostan veel võimsama . :'(

Suured tänud teile !

Comment

Nii , et ongi võimsam jah aga ma olen kuskilt kuulnud , et brig on 2*50 w on see tõsi .
          Mul endal kaks radiotehnika kõlli S-90b .
          andmete järgi peax nagu receiver 5*100 w S-90b pilbasdex laskma, praegusel helil midagi viga pole aga mõtlesin , et ostan veel võimsama . :'(

Suured tänud teile !
          on küll jah 2 x 50W nominaalis, radiotehnikad peaks brig päris hästi tümmima panema
          selline asi veel, et kui tahad tümmitada, siis pole mõtet osta poest mingit uut ressiiverit, vaid osta mõni kasutatud vanem vene võim või ka lääne oma, säästad raha ja saad soovitud tulemuse

Comment

Mul oli paar-kolm kuud tagasi üks Brig 001 paranduses. Silma torkas tõsiselt aus trafo, korralikud diskreetsed nupud ja lõppvõimu osa, mis on minu arvates selles võimendis väga korralik. Kui olin korda teinud katsetasin ta korralikult läbi ja huvipärast mõõtsin ka võimsuse ära ja sain 2x75W täiesti puhast heli. Ma arvan, et nii kvaliteedi kui ka võimsuse poolest teeb Sonyle pika puuga ära. Loomulikult välimuselt,funktsionaalsuselt ja mugavuselt on lood vastupidised :-[

Comment

See, et sul sony 5X100 W on ainult müügitrikk.
              Tegelik võimsus on peakanalitel umbes 2X40W ja Ruumiheli kanalitel 3X10W
              Vene tehnikal oli võimsus passis alati õigesti märgitud ja see annab juba suure plussi Heli on ka üldjuhul päris hea.

Comment

EI ole midagi 2*40 need põhikanalid vaid hoopis mingi 2*25 ehk mitte rohkem!! Ja muusika kuulamiseks poletõesti mingit resiivrit osta eriti veel kodukino(olen ise kogenud ja väga kallilt).

Comment

Ka SOny'l on häid ressiivereid, aga nende hinnad on ka päris korralikud. Minu arvamus üldjuhul on uutest ressiiveritest nii - hind näitab põhilise ikkagi, muidugi firma ka natuke.
                  Väga vähesed keskklassi ja odavamad ressiiverid on õigete võimsustega. Minu technics ressiiver, millel võrgutarve 750W võimsus peaks olema 6x100W THD 0,3% stereoga, erinevad testikeskused on andnud tulemusteks 70-89W(6 oomi) veel kuuldamatute moonutustega , kuigi uuena selle produkti hind on alates 7000.-
                  Hind ei ole kuigi väike, aga võimsust on ikkagi üle paisutatud natuke.
                  Jah, odavad SOny'd on suht mõttetud!

Comment

oli ka plaan endale kodukinoresiiver osta, kuid pärast paarinädalast poodides kuulamist langes valik hk 3370 stereoresiiveri ja jbl e90 kõlarite kasuks.
                    seda hk3370-t sai võrreldud sony 6x100 resiiveriga ja sony jäi selgelt alla (hind oli sama mõlemal).

Comment

Nojah kus nüüd võrdleb Minu arvamus on see, et hk(Harman Kardon) on nagu Volga ja Sony nagu Moskvits
                      "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Brigi lõppvõimendi tundub jah täitsa OK aga minu aparaadil sureb see eelvõimendi pidevalt ära :-/ pidevalt kärbab üks kanal maha
                        kunagi oli mul veel üks Brig, mis oli lääne turu jaoks vist tehtud ... sellele oli esipaneelile kirjutatud 100W 8) ei tea, kas siis mõlema kanali peale kokku või eraldi
                        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

kunagi oli mul veel üks Brig, mis oli lääne turu jaoks vist tehtud ... sellele oli esipaneelile kirjutatud 100W ei tea, kas siis mõlema kanali peale kokku või eraldi
                          See tahendab ikka 2x100W

Comment

Brigi lõppvõimendi tundub jah täitsa OK aga minu aparaadil sureb see eelvõimendi pidevalt ära :-/ pidevalt kärbab üks kanal maha
                            kunagi oli mul veel üks Brig, mis oli lääne turu jaoks vist tehtud ... sellele oli esipaneelile kirjutatud 100W 8) ei tea, kas siis mõlema kanali peale kokku või eraldi
                            mul lõppes ka eile brigil eelvõim ära. muusika kuulamise ajal tegi nagu mõnikord kergelt väikese prõksu ja matukese aja pärast jäi lihtsalt vait. lõpud on korras, praegu otse sinna signaali lasengi. aga noh, nii kaua kuni pole korralikku kaabeldust ja viitsimist seda lõpu sisendit trafo juurest ära tuua tahaks natukese jamama kaabliga läbi saada. sellega aga otse lõppu lastes jäävad jama varjestuse urinad sisse. aga üldiselt sellest eelvõimust pohui mida otsem tee signaalil, seda parem /me @ klapid otse helikaardist praegu

Comment

Tre jälle ,
                              Tahax teada , kas liigub veel selliseid kõlareid nagu S-90F ja palju maxavad!

Comment

Working...
                              X