Üx küssa , kas vene brig001 on võimsam , kui Sony receiver 5*100 w ja 8 oomi! ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
Receiver
Collapse
X
-
Nii , et ongi võimsam jah aga ma olen kuskilt kuulnud , et brig on 2*50 w on see tõsi .
Mul endal kaks radiotehnika kõlli S-90b .
andmete järgi peax nagu receiver 5*100 w S-90b pilbasdex laskma, praegusel helil midagi viga pole aga mõtlesin , et ostan veel võimsama . :'(
Suured tänud teile !
Comment
-
Nii , et ongi võimsam jah aga ma olen kuskilt kuulnud , et brig on 2*50 w on see tõsi .
Mul endal kaks radiotehnika kõlli S-90b .
andmete järgi peax nagu receiver 5*100 w S-90b pilbasdex laskma, praegusel helil midagi viga pole aga mõtlesin , et ostan veel võimsama . :'(
Suured tänud teile !
selline asi veel, et kui tahad tümmitada, siis pole mõtet osta poest mingit uut ressiiverit, vaid osta mõni kasutatud vanem vene võim või ka lääne oma, säästad raha ja saad soovitud tulemuse
Comment
-
Mul oli paar-kolm kuud tagasi üks Brig 001 paranduses. Silma torkas tõsiselt aus trafo, korralikud diskreetsed nupud ja lõppvõimu osa, mis on minu arvates selles võimendis väga korralik. Kui olin korda teinud katsetasin ta korralikult läbi ja huvipärast mõõtsin ka võimsuse ära ja sain 2x75W täiesti puhast heli. Ma arvan, et nii kvaliteedi kui ka võimsuse poolest teeb Sonyle pika puuga ära. Loomulikult välimuselt,funktsionaalsuselt ja mugavuselt on lood vastupidised :-[
Comment
-
Ka SOny'l on häid ressiivereid, aga nende hinnad on ka päris korralikud. Minu arvamus üldjuhul on uutest ressiiveritest nii - hind näitab põhilise ikkagi, muidugi firma ka natuke.
Väga vähesed keskklassi ja odavamad ressiiverid on õigete võimsustega. Minu technics ressiiver, millel võrgutarve 750W võimsus peaks olema 6x100W THD 0,3% stereoga, erinevad testikeskused on andnud tulemusteks 70-89W(6 oomi) veel kuuldamatute moonutustega , kuigi uuena selle produkti hind on alates 7000.-
Hind ei ole kuigi väike, aga võimsust on ikkagi üle paisutatud natuke.
Jah, odavad SOny'd on suht mõttetud!
Comment
-
Brigi lõppvõimendi tundub jah täitsa OKaga minu aparaadil sureb see eelvõimendi pidevalt ära :-/ pidevalt kärbab üks kanal maha
kunagi oli mul veel üks Brig, mis oli lääne turu jaoks vist tehtud ... sellele oli esipaneelile kirjutatud 100W 8) ei tea, kas siis mõlema kanali peale kokku või eraldiSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
Brigi lõppvõimendi tundub jah täitsa OKaga minu aparaadil sureb see eelvõimendi pidevalt ära :-/ pidevalt kärbab üks kanal maha
kunagi oli mul veel üks Brig, mis oli lääne turu jaoks vist tehtud ... sellele oli esipaneelile kirjutatud 100W 8) ei tea, kas siis mõlema kanali peale kokku või eraldimida otsem tee signaalil, seda parem
/me @ klapid otse helikaardist praegu
Comment
Comment