Vs: Kes aitaks võrrelda ja hinnata võimendeid?
Tore, et on vähemalt geeniuseid, kelle poole võib pöörduda kui tavainimene, kes asjaga ise ei tegele, enam hakkama ei saa. Mina nimelt pidasin kestaks transistori metallist korpust ja nende vahel ju midagi pole kui nad on alumiiniumile kinni kruvitud :S Transside vahelisi jalgu mõõtes sain 67,8V
Kas selle võimu puhul see ei kehti, et transid peaksid samast seeriast ja võimalikult võrdsed olema? et vähemalt siis olemasolevad 4 tõsta ühte kanalisse ja puudu jäävad 4 osta juurde teisele plaadile?
Vabandan nende ees, kellele selle pildi nägemine silmavähi või unetud ööd põhjustas. See polnud tõesti mu eesmärk ja ma pole seda asja kindlasti ka ise kusagilt otsast jootnud rohkem kui juhtmed lisanud. Mis mulle meeldib on lihtsus ja detailide vähesus...suurt katastroofi vist väga tekitada ei saa ja kõik on vahetatav.
Esmalt postitatud Rom poolt
Vaata postitust
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt
Vaata postitust
Vabandan nende ees, kellele selle pildi nägemine silmavähi või unetud ööd põhjustas. See polnud tõesti mu eesmärk ja ma pole seda asja kindlasti ka ise kusagilt otsast jootnud rohkem kui juhtmed lisanud. Mis mulle meeldib on lihtsus ja detailide vähesus...suurt katastroofi vist väga tekitada ei saa ja kõik on vahetatav.
Comment