Vs: Kes aitaks võrrelda ja hinnata võimendeid?
Jaaah, keeruline on see meite maailm, mina näit. sooviks küll, et mu ehk ca. 100W RMS suured kõlarid (kirjade järgi oli vist 400 või 500W max. aga see on BS), mitte lihtsalt element! taluks täisvõimsusel seda 1300W PA võimu ilma kõlareid "pläristamata" aga vean kihla, et võta näpust.
Ma üldse aru ei saa miks seda "plärisemist" nii taga igatsetakse, niipalju kui siin foorumis kasutajaid, niipalju ilmselt erisoove...mõni tahab, et kõlarid "pläriseks", mõni tahaks aga mõnikord lihtsalt suurt võimsust (mõned rokkkontserdid/vahel mõni põhjamaiselt karge, külmast võetud vinguv metal-i lugu või ka ajastutehõnguga Pink Floyd näit.) ja kuulatavat heli, mitte "plärisemist" ...
huvitav...
Maailm on ikka täitsa puruks
Esmalt postitatud jeff01 poolt
Vaata postitust
Ma üldse aru ei saa miks seda "plärisemist" nii taga igatsetakse, niipalju kui siin foorumis kasutajaid, niipalju ilmselt erisoove...mõni tahab, et kõlarid "pläriseks", mõni tahaks aga mõnikord lihtsalt suurt võimsust (mõned rokkkontserdid/vahel mõni põhjamaiselt karge, külmast võetud vinguv metal-i lugu või ka ajastutehõnguga Pink Floyd näit.) ja kuulatavat heli, mitte "plärisemist" ...
huvitav...
Maailm on ikka täitsa puruks

Comment