Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes aitaks võrrelda ja hinnata võimendeid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kes aitaks võrrelda ja hinnata võimendeid?

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
    Lubab nupud põhja keerata ilma et 220w valjuhääldi plärisema hakkaks. :S
    Jaaah, keeruline on see meite maailm, mina näit. sooviks küll, et mu ehk ca. 100W RMS suured kõlarid (kirjade järgi oli vist 400 või 500W max. aga see on BS), mitte lihtsalt element! taluks täisvõimsusel seda 1300W PA võimu ilma kõlareid "pläristamata" aga vean kihla, et võta näpust.
    Ma üldse aru ei saa miks seda "plärisemist" nii taga igatsetakse, niipalju kui siin foorumis kasutajaid, niipalju ilmselt erisoove...mõni tahab, et kõlarid "pläriseks", mõni tahaks aga mõnikord lihtsalt suurt võimsust (mõned rokkkontserdid/vahel mõni põhjamaiselt karge, külmast võetud vinguv metal-i lugu või ka ajastutehõnguga Pink Floyd näit.) ja kuulatavat heli, mitte "plärisemist" ...
    huvitav...
    Maailm on ikka täitsa puruks
    -superradical-

Comment

Mul on alati oluline olnud see, et miskit võimsusvaru kusagil peidus poleks. (Ei tea isegi miks) Kui ma teaks 100% kindlusega öelda, et niiviisi ongi mu 15" basside maksimum saavutatud siis oleks mul savi kus see ülejäänud võimsus on aga võibolla mängiks nad veel kõvemini.

See pole vist siiski päris tavaline, et 400w RMS võimendi 200W rms valjuhääldist üle ei käi....või siiski on?

Kui võimendi on korras siis jääb üle vaid arvata, et sisendvõimsust on vähe aga kas olen ma tõesti ainus kes kasutab kõrvaklapi väljundeid RCA sisenditeks?

Kui ma ei eksi on need DDT Active tuled siiski miskid clippimist näitavad? elementi analüüsida vist ükski võim ei suuda ja see on võimu clippimine? seega ei saaks sisendvõimsust siiski liiga vähe olla.

Comment

Mida rohkem erinevate plaatidega kuulan seda rohkem pilt muutub ja seda rohkem hakkab meeldima.
        Ühe oma korraliku originaalplaadiga on asi hoopis teine kui siin kirjutatud eesti kogumikuga (Ausalt öeldes võrduvad need eesti plaadid minu meelest MP3medega mu arvutis läbi helikaardi lastuna)

Bassteste tehes paistab et asi on siiski oma piirile lähedal.

Ma ei usu, et odav woofer on suurema võimsustaluvusega kui talle peale on kirjutatud....eh 220w asemel on tõesti hetkel 250w kuna on sisse töötamata ja membraani serv on veel väga jäik. Aga sellest võimendist ma arvan, et üle 250-300w küll ei tule.

Aga hetkel on siiski suht tore.....heliallika volumet keerates kasvavad nii bass kui kesk-kõrged minu arust võrdselt ja kui võimus tuled vilguvad on ka reaalselt veidi kuulda moonutust.

Loodan, et teise woofri valmis ehitamisega saan alumist otsa veidi siiski valjemaks.

hetkel mõõtsin oma telefoniga meetri pealt 114DB kuid see pole lagi sest telefon lihtsalt ei näita rohkem. (Kindlasti pole see ka usaldusväärne mõõteviis)

Super oleks, kui mul oleks 4 kanaliga a-la 30 ribaline ekvalaiser......saaks ära jätta kõik filtrid, kuid saaks heli veel paremaks...kasvõimiski mõõtemikrofoniga paika pannes. 4 kanaliga ekvasid siiski saada vist pole ja kui on siis ilmselt kohutava hinnaga

Olen juba peaaegu rahul .....

Comment

Vs: Maailm on ikka täitsa puruks

Oh, ei ole.

Lihtsalt veider maailm ja veidrad inimesed sees.
          Oleks ju päris igav, kui tehnikafoorumis hakkaks kirjutama ainult tehnikainimesed ja kõik mõisted (tähised, ühikud, märgid, värgid, särgid) oleks paigas, nagu mingis (kuradi) käsiraamatus.

Siin ainult neli lehekülge ohjeldamatut jahumist ja

Olen juba peaaegu rahul .....
          Fantastiline!
          "Dreams are nothing more than wishes
          and a wish is just a dream you wish to come true."

Comment

Kelle jaoks jahumine, kelle jaoks asjade selgeks tegemine. Siin samas foorumis püüdsite teie targad mulle mõned ajad tagasi igal võimalikul viisil selgeks teha et mu vana võim on hoopis midagi muud kui ta reaalselt on.

Nüüd on minu jaoks asi selge ja tean mida ma müün ja mille ma aastaid tagasi ostsin.
            Nüüd on selge ka kõik see mis mind uues võimus huvitas.
            Selge on ka see, kui vähe kattuvad asjadele kirjutatud RMS võimsused seadme peale kirjutatuga.
            Selgeks sai ka see, et foorumis pildi järgi trafot (õigemini võimendi võimsust) hinnata pole väga võimalik. Seda väidan puhtalt selle põhjal, et vana võimu on siin foorumis vast juba 5lk jagu maha tehtud ja mõne lehekülje jagu on on uut võimi haibitud aga In real on võimsuse vahe nii väike, et seda pole tunda kui pole kiiresti võimalust ümber lülitada. Üllatusin tõsiselt kui oma vana kasti uue bassika taha ühendasin.
            Minu jaoks on asjad palju selgemad, sina, kes sa seda teemat pole mõttega läbi lugenud....sinu jaoks on see ehk tõesti jahumine nagu minu jaoks ka sinu postitused.

Tänan tähelepanu eest.
            viimati muutis kasutaja jeff01; 13 November 2010, 17:33.

Comment

Kelle jaoks jahumine, kelle jaoks asjade selgeks tegemine. Siin samas foorumis püüdsite teie targad mulle mõned ajad tagasi igal võimalikul viisil selgeks teha et mu vana võim on hoopis midagi muud kui ta reaalselt on.

Nüüd on minu jaoks asi selge ja tean mida ma müün ja mille ma aastaid tagasi ostsin.
              Nüüd on selge ka kõik see mis mind uues võimus huvitas.
              Selge on ka see, kui vähe kattuvad asjadele kirjutatud RMS võimsused seadme peale kirjutatuga.
              Selgeks sai ka see, et foorumis pildi järgi trafot (õigemini võimendi võimsust) hinnata pole väga võimalik. Seda väidan puhtalt selle põhjal, et vana võimu on siin foorumis vast juba 5lk jagu maha tehtud ja mõne lehekülje jagu on on uut võimi haibitud aga In real on võimsuse vahe nii väike, et seda pole tunda kui pole kiiresti võimalust ümber lülitada. Üllatusin tõsiselt kui oma vana kasti uue bassika taha ühendasin.
              Minu jaoks on asjad palju selgemad, sina, kes sa seda teemat pole mõttega läbi lugenud....sinu jaoks on see ehk tõesti jahumine nagu minu jaoks ka sinu postitused.

Tänan tähelepanu eest.
              Õnneks ilmselt hr. V pead norgu ei lase.

jeff, ma arvan, et vale inimesega kobised .
              Sa oled ise kokku puutunud tehastega mis on võimendeid tootnud?
              Loed ehk teemasid hoolsamalt, ei ole mõtet rääkida seda rullstiilis sub-ide juttu siin .
              Kui hakkad asjalikumaid kautajaid solvama siis...pead ka harjuma mõttega, et võid ka ise solvatud saada...onju, ärme haugume kogenumatega!

"IN Real" -no mida asja...hetk tagasi näitasin sõbrale (irvitasime koos millist kommertspa..a see BK teeb) lehte, seal oli moodul, n.ö. bassivõimendi. 500W RMS andmete järgi, kogu moodul-jahutus, moodul, trafo oli 7kg umbes.
              Mida me siin veel räägime "pildi järgi hindamisest". Trafo võtaks mina niisugusel juhul, RMS 500W puhul min. 700VA, see ise juba kaalubki u. 6,5kg. radikas kaalub ka midagi "pildi järgi" mul u. 3 korda pikem radikas siin olemas ja kaalub 9kg. Muud asjad ka kaaluvad. Samas see kondede teema - arvestades mooduli üldilmet siis võib vabalt olla tegu sellega või sarnasega: http://blog.makezine.com/archive/200...apacitors.html
              viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 13 November 2010, 17:46.
              -superradical-

Comment

Siin samas foorumis püüdsite teie targad mulle mõned ajad tagasi igal võimalikul viisil selgeks teha et mu vana võim on hoopis midagi muud kui ta reaalselt on.
                No kui ühe teise targa poolt välja hõisatud toitepinge andmed muutuvad 20V võrra õla kohta, siis vastavalt sellega muutub meie antud hinnang võimsuse kohta. Minu jaoks on sinu nn vana võimendi palju segadust tekitav tükk siiani, näiteks sellise kvaliteediga trükkplaat ei tekita vähimatki usaldust.
                Kui kavadsed võimsusi endiselt kõrvaga mõõta, siis soovitan see teema kuskile delfisse (naistekasse) või ma ei tea kuhu teha.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt Vaata postitust
                  sellise kvaliteediga trükkplaat ei tekita vähimatki usaldust.
                  Kui kavadsed võimsusi endiselt kõrvaga mõõta, siis soovitan see teema kuskile delfisse (naistekasse) või ma ei tea kuhu teha.
                  Nõustun 100%-selt
                  Plaat on naljanumber, kujundamisel reegleid küll järgitud ei ole. Isegi amatöörkonstruktor loeb suvalisest elektroonikateemalisest raamatust kus kasvõi 1lk. plaati käsitletakse, et nii EI TEHTA. Ime, et see konstrui üldse töötab.
                  -superradical-

Comment

ma pole küll ühtegi trükkplaati ise teinud, kuid olen foorumis näinud teie tehtuid ja saan aru millest räägite aga......ma siiski ei näe põhjust miks ta ei peaks töötama kui rajad piisavalt laiad on. Ma olen siiski temaga rahul, kuna erinevalt sellest suuremast kastist on ta täiesti vaikne ja ka kõlaritest ei tule pmt mitte midagi kui nupp põhjas ja võim sisse lülitatud asendisse on ununenud. Nii mõnedki korrad on ta mul nädal-paar olnud sisse lülitatud olnud ja ma poel seda märganud.

Tänan abistajaid, kes on viitsinud kaasa mõelda.

Comment

Ma ei tahtnud öelda, et võimendi sellepärast ilmtingimata halvem oleks, lihtsalt on imelik, et neti teel esmapilgul usaldusväärsest kohast telliud asi niimodi välja näeb. Minu enda tehtud trükkplaadid pole ka mingid kunstiteosed lihtsalt on vahe sees, kas tehtud kodustes tingimustes või mõne tootmise abil.

Comment

......ma siiski ei näe põhjust miks ta ei peaks töötama kui rajad piisavalt laiad on.
                        Tänan abistajaid, kes on viitsinud kaasa mõelda.
                        Vaat, rajad võivad olla piisavalt laiad või mittelaiad kuid antennid (mida su võimu plaat küll sisaldab) kohe mitte ei ole head. Niisuguseid teravate nurkadega radasid ei mäletagi, et oleks viimasel ajal trehvanud. See on ikka väga suur eksimus. Siis toite ja signaaliradade niisugune paigutus...jne...
                        Sul on vedanud, et raadiot sellest võimendist ei kuule.
                        Igaljuhul kui ise oleksin nii loll, et seda raha mujale panna ei oleks siis kui sealt BK-st ostaks sarnased asjas siis plaadid viskaks kohe laia kaarega minema ja teeks kohe uud.
                        -superradical-

Comment

Working...
                        X