traffo peaks olema 80w, tagaplaanile trükitud, iseasi kas see paika peab...
Teade
Collapse
No announcement yet.
Radiotehnika y101 võimendi remont
Collapse
X
-
Hea seegi, et ühes asjas saime kokkuleppele, kui nüüd
arvutaks ka trafo läbi, oleks üks asi veel kooskõlas.
Kapi otsast paistab töökorras trafode kerimispink mis omal
ajal sai kõvasti vatti.
Kui juhtub olema oss ja gene siis võiks teha järgneva
katse:lasta 1000Hz sisse ja väljundkoormusel jälgida millal hakkab piirama. Eeldame, et võimendi on korras
ja piiramine sümmeetriline. Minul 8 oomil nati üle 14V i.
Nüüd laseme plaadil VD3 otsa lahti ja kordame katset.
Ossil peaks näha olema kuhu need puuduvad vatid kaovad.
Effekt 4 oomi juures suurem aga oht ka suurem (837!!).VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
y101 toide on ju +/-15v,minul näitas tester hoopis +/-30 volti,siis peaks võim ju 60w olema või ???
Või sain ma millestki valesti aru.
Ei hakkand selle asjapärast uut teemat tegema:mitu volti kannatab kt315a,kt315b,kt315v,kt315g?Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
No nii mõistus on praeguseks otsas värk selles ,et üks kanal uus teine vana ja ei teagi kumba nagu suuremalt pusima hakata skeem seal www,radi0tehnika.narod.ru on minumeelest vanema varjandi oma nii ,et skeemimõtes oleks soovitav teha vanemat varjanti olen natuke juba vaadanud
Kusimus selline ,et kui vt3 ehk kt 3107 (kui emmiter ja kollektor on lühises)mis selle lühise võis tekitada? :-[
Ja kuna kanal on suht fragment (minumeelest) siis olid seal need 0.33 oomised takid ära vahetatud 1 oomistega.Kuna ise neid sinna pole pannud ja nendega võim töötas siis mis võib olla nende nagu vahetamise põhjus ja mis ültse juhtuda võib kui 1 oomised panna ??? meelde tuli veel see ,et kas keegi oskab üteda ,et kui uuemat tüüpi kanal ehitada vanemat tüüpi kanaliks (koos kõigi trantsidega)siis läheb vist aind takke vaja?? Lisaks (ega keegi mõnd viga seal skeeemil pole märganud)? Mis võiks mu ürituse (skeemi järgi kanal ehitada)
ära rikkuda?Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)
Comment
Comment