Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Et siis oman 2-t S90-t .Ikka Radiotehnika ja 4 oomised ja kõik muud jutud.Pakutakse neile võimu-pioneer sa970.Kyll ei toeta see võim 4 oomiseid kõlareid aga kuidas muidu tundub selline võim S90-te jaoks.Käib kah või ei käi kah....yldsegi mitte?
Manuaal lubab sa-970 järgi 6-16 oomi. Ma usun et ka 4 oomi pole probleem eeldusel et päris viimase piiri peal ei käitata asja. Y-101 väljundvõimsus on suht madal nii et seda ei soovitaks.
yhe S90-ne suutsin juba nö. ära rikkuda.Soetasin endale voolumõõtja,et mõõta võimendi voolutarvet.Stereona(2 S90-t)sain voolutarbeks 184w kuigi võim ilma yhegi sisendita juba tarbib 41 w.Ja sis 5 kanali stereoga(5 kõlarit-2 s90-t,2 25w-st defenderit ja yks sony autovaljukas mis on nom. 30 w)sain voolutarbeks suisa 212 w.Ning siis see juhtuski-võim lylitas ennast välja ja kui uuesti käima panin käis yks krabin yhes s90-s ja siis võimul kiri OVERLOAD.Proovisin siis vaiksemalt ja kuulsin ,et kõlaril bassielement ei käi.Võtsin bassielemendi välja ja selgus ,et nö. valjuka vurr läks katki.Kuigi kui vajutad vurrile peale siis lööb voolu ikka sisse.Niisis keerasin valjuka kastiaugus ringi ja nyyd asi töötab veel.Näppisin võimu ka veel ja võtsin bassi veits vähemaks kuna avastasin veel seda ,et kõlarid on mul minu toa jaoks ikkagi liiga suured.Mõnus bassiheli kostus hoopis teisest toast Võim mis kõlaritega tegeleb on Malaysias kokku pandud Pioneer VSX 817 S ja seal on lubatud maksimaalne voolutarve 360w.Arvan ,et selline tulemus¤(212w)ja veel 2 neljaoomise s90-ga (võimule lubatud alates 6-st oomist) on ikka päris hea tulemus.Müts lausa maha !
Otsi palun klaviatuurilt tühikuklahv üles ja kasuta seda punkti, koma ja teiste tühikut nõudva kirjavahemärkide järel või vajadusel ees. Muidu on tekst väga hunnikus ja paha on lugeda. Y ja Ü on ka läbisegi. Tänan.
Scott, mode
(Ei hakanud seekord postitust muutma.)
viimati muutis kasutaja Scott; 17 January 2011, 05:48.
Põhjus: !
Comment