Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendile arvuti ventilaator

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendile arvuti ventilaator

Tere,
    Mure selline et SONY STR - VX10L kuumeneb mu s-90 kergesti.
    pole helitehnik aga lihtsalt olen kuulnud ulme lugusid kus võim ülekuumenemisega katki läind,
    seega küsimus kuidas panna arvuti ventilaatorit võimendile külge ?

Vs: Võimendile Arvuti ventilaator

Esmalt postitatud RedNeck poolt Vaata postitust
    Tere,
    Mure selline et SONY STR - VX10L kuumeneb mu s-90 kergesti.
    pole helitehnik aga lihtsalt olen kuulnud ulme lugusid kus võim ülekuumenemisega katki läind,
    seega küsimus kuidas panna arvuti ventilaatorit võimendile külge ?
    Müü parem mõnele vanatehnika huvilisele see ära ja osta asemele mõni Radiotehnika võim, siis on kindel, et miski maha ei põle. Samas see suht esoteeriline jutt üldse.
    Ma kuulnud jube palju ulmelugusid kus asjadest tühjagi aru ei saada aga arvatakse end saavat .
    Kui võim vähegi normaalne välja näeb ja "spetsialistide" kätetööst seespool märke ei ole siis ära hakka seda võimu ratsima selle ventikaga, ma ütlen, seda ei ole vaja, muidugi kui mingi a la kõllide rööpühendus vms. on teostatud siis on teine lugu aga siis omad vitsad peksavad
    -superradical-

Comment

Ei.. see täiesti korras... pole midagi puudutud,
      aga madalal volumel ei lähe kuumaks avastasin just
      seega küsimus kui ta suurel volumel läheb kuumaks on võimalust et midagi maha põleb ??

Comment

aga madalal volumel ei lähe kuumaks avastasin just
        Heh, naljamees .
        Ei peagi minema ju...
        Las ta olla, ära näpi teda seni kuni ta häält teeb.
        Unusta vanad kulunud ventikad, onju
        Muide: pane see võimu nimi siin otsingusse, selles siin ka varem juttu olnud, ei tea kas just selle "kuumenemise probleemiga" aga muud juttu on küll.
        -superradical-

Comment

ja veel 1 nüanss.
          lisades ventika, tekitad taustamüra juurde ja siis alateadlikult pead volüümi juurde keerama.
          volüümi juurde keeramisega kuumeneb võim jälle üle
          ja vaja lisada veel võimsam ventikas, mis tekitab veel rohkem müra ja vaja oleks jälle volüümi lisada ja siis temperatuur jälle tõuseb jne...
          ühesõnaga suletud ring

Comment

et SONY STR - VX10L kuumeneb mu s-90 kergesti.
            Kui kuumaks see asi siis läheb? 100 kraadi? Mõõda ära. Teatud soojenemine on normaalne. Ja kuna viimati võimust tolmu välja puhusid? Tolm on suurepärane soojusisolaator, takistab soojuse lahkumist seadmest.
            Aga ventikad võimus on saatanast, nagu igasugused muudki taustamüra lisavad heliallikad. Ventikas valesse kohta paigutatuna võib veel muudki imepärast effekti tekitada - tundliku skeemiosa juures kiirelt liigutatav tugev magnetväli indutseerib helisse vahel "huvitavaid lisasid".
            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Vs: Võimendile arvuti ventilaator

Ma ei tea mitu detsibelli see on aga, kui jõuab number 5,5 siis hakkab ragisema, tuled vilkuma nagu kohe saaks elekter otsa, heledamaks ja siis jälle erksaks,
              kraadid on 64.4

Comment

Working...
              X