Teade

Collapse
No announcement yet.

Amfiton 35y-101c Vs Radiotehnika y101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Amfiton 35y-101c Vs Radiotehnika y101

Sooviksin teie arvamust nende kahe võimu kohta.Kavatsen yhe neist osta aga pole veel otsustanud kumba osta.Niiet kiitke/laidke neid võime.

Sooviksin teie arvamust nende kahe võimu kohta.Kavatsen yhe neist osta aga pole veel otsustanud kumba osta.Niiet kiitke/laidke neid võime.

kolmanda seeria pillid mõlemat. kui midagi kõrgema klassi oma valida ei ole, siis mina võtaksin amfitoni. selle y101 vastupidavus pole ka just kiita.

Comment

Asi ongi selles, et mul pole vaja lihtsalt kõvemat võimu st. kavatsen panna võimu taha 4GD valjukad...

Comment

pidades silmas vastupidavust ja miks mitte ka tulevikuperspektiivse soovitaks ikka amfitoni võtta. muidugi y101 välimus on ilusam, ent see pole primaarne.

Comment

ple seda amfitoni käppind.
          Ma ei saa aru miks rrr 101 maha tehakse.Tihti öeldakse, et lahja masin.Minu arst täitsa normaalne oma olemuselt.Kui nati viitsimist saab võimsamakski.Kvaliteedi üle mina küll ei kurdaks.
          muusika on kuulamiseks

Comment

ple seda amfitoni käppind.
            Ma ei saa aru miks rrr 101 maha tehakse.Tihti öeldakse, et lahja masin.Minu arst täitsa normaalne oma olemuselt.Kui nati viitsimist saab võimsamakski.Kvaliteedi üle mina küll ei kurdaks.
            sa pole lihtsalt paremat kuulnud/võrrelnud...
            TFK Audio
            #tfkaudio
            http://www.facebook.com/tfkaudio/
            http://tfkaudio.blogspot.com/
            - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

oled kindel??? ;DEi väida, et olen hullult palju riistu võrrelnud, aga näiteks endal on brig001.No Kehvemaid olen küll kuuland.Odavamate päkkide ja rrr101 on ikka küll väga suur vahe.
              muusika on kuulamiseks

Comment

R101-l on ju 101 viga küljes, nagu nimestki näha võib. Täiesti korras eksemplari pole minu silmad veel juhtunud nägema - kui ise hoolt kanda ei oska, laguneb see võim sul silme all ära ja kõik( tegelikult võib seda öelda ka teiste Vene võimude kohta - sellepärast käingi neist suure kaarega mööda). Kuid Amfitoni võtaks ma siiski enne kui R101.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Amfiton, seda isendit näppind. Pole väga paha.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Täiesti korras eksemplari pole minu silmad veel juhtunud nägema - kui ise hoolt kanda ei oska, laguneb see võim sul silme all ära ja kõik( tegelikult võib seda öelda ka teiste Vene võimude kohta.
                    kas radiotehnika y-101 ei ole mitte läti värk?

Comment

kas radiotehnika y-101 ei ole mitte läti värk?
                      radiotehnika peaks jah läti firma olema. aga vanal õitsval sotsialismiajal olime ju kõik suure venemaa tallalakkujad.

Comment

Räägi mis hinnaga sul need võimud võimalik oleks osta.
                        Y-101 peaksid päris odavalt kätte saama.
                        Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Amfitoniga olen kokku puutunud ja julgen kohe väita,et see parem. Mulle Amfitoni kõla meeldib. Töökindlus kah hea. Radiotehnika kipub jah laiali lagunema.

Comment

Amfiton, seda isendit näppind.
                            Kus selle skeemi näeks, seda omal pole
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

lagunevad küll jah.Displei on põhiline mis üles ütleb.Aga mina olen vähemalt õnnistatud nägema ühte isendit mis oli nagu uus.
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                              X