Teade

Collapse
No announcement yet.

Amfiton 35y-101c Vs Radiotehnika y101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lagunevad küll jah.Displei on põhiline mis üles ütleb.Aga mina olen vähemalt õnnistatud nägema ühte isendit mis oli nagu uus.
    Mu isendil suri kah displey ära, sis maal oleval isendil pool displey'd ei funka. See võim kõlbab rohkem sellisele pühapäevasele kuulajale,kes teda päevad läbi ei piina.

Comment

hm ... kas siis mul peaks olema hea meel , sest ma sain eile yhe kylajoodiku käest selle y - 101 suitsupakiraha eest ja kõik on jummala korras
      kõik asjad korras ja funkkavad , võim on vähekasutatud , originaaljpid on kõik ja kas on mingit vahet kaa , kui on pealekirjutatud mingi sjuuke värk : "special" ?

Comment

...kas on mingit vahet kaa , kui on pealekirjutatud mingi sjuuke värk : "special" ?
        Kas pastakaga ve? :-*

Comment

eip . vaatasin järgi :

Radiotehnika usilitel Y - 101 stereo special products.

sjuuke värk . kõik töötab ja puha . mina olen rahul :P

Comment

njah asi kipub amfitoni poole st teie arvamus nujahh eks vaatab

Comment

Endal oli kah u-101, täitsa viisakas pill, kõlbab küll, a mul lihtsalt 1 lüüt kuivas ära, ise võtaksin kah siis amfitoni, võimsam kah.
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Endal on rrr 101 ja tööl ka 2x rrr 101. Öelda on niipalju, et pole korraliku kasutamisega veel ükski ära lagunenud. Lüütide kuvamine on kõigi vene asjade probleemiks. Displei vead on ka suht palju põhjustatud lüütidest. Ühel neist võimudest tuli vahetada displei plokis üks trans välja, mis lekkis ja sellega tõmmati displei ainult algusesse või põhja, muud suuremat ei ole olnud. Kui väga aega oleks, siis vahetaks kogu signaali teel lüüdid ringi aga seda viitsimist hetkel ei ole võtta... Seega igati rahul nende võimudega.

Comment

iga asi peab just nii vastu kui ise hoiad
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                  X