Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics'i probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Technics'i probleem

Tere..
    Mul väik eprobleem..Sain endale hiljuti Technics Stereo Intergrated Amplifier SU-160..
    Kõik on ilus ja värki,aga juhtmed järgi panna häält ei tule..Mulle tundub,et parem pool on voolu all..kui kõlarit ühendama hakata siis paugub,pillub sädemeid ja undab..
    Küsimus siis oleks,et kas seda ise saaks kuidagi korda teha ja kas üldse on lootust selle enam?

Vs: Technics'i probleem

Esmalt postitatud DjTanel poolt Vaata postitust
    Tere..
    Mul väik eprobleem..Sain endale hiljuti Technics Stereo Intergrated Amplifier SU-160..
    Kõik on ilus ja värki,aga juhtmed järgi panna häält ei tule..Mulle tundub,et parem pool on voolu all..kui kõlarit ühendama hakata siis paugub,pillub sädemeid ja undab..
    Küsimus siis oleks,et kas seda ise saaks kuidagi korda teha ja kas üldse on lootust selle enam?

Teemapüstituse põhjal arvan, et ise ära seda küll susi, sa ei saa selle korrastamisega kindlasti hakkama.
    Ja samas, täiesti vales foorumis teema.
    Alusta sellest, et tõsta see Remondifoorumisse üle!!!
    NB: ära tee sinna uut samasugust teemat vaid tõsta see sinna üle või kui ise ei saa siis kirjuta modele!!!
    -superradical-

Comment

To: radiotehnika
      Tegemist on ju võimendiga, miks see siia ei sobi ?
      Aga teemaalgatajale.
      Arvatavasti on lõputransid läbi. Ja halvimal juhul veel miskit.
      Kui oled algaja- otsi meistrimees. Kui midagi pole kaotada, võid ka harjutada.
      1. otsi netist skeem
      2. Võta ligi jootekolb ja tester.
      3. Joodad lõputransid välja ja mõõdad üle.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No ma ei tea. Ma olen harjunud (natuke???) mõtlema ja saan hästi aru niisugusest lähenemisest:
        Remondifoorum
        Kui Sinu audio- või videotehnika enam ei tööta, siis küsi abi siit.

Võimalik, et mõtlen tõesti liiga vähe .
        Või olen pedant aga selguse huvides on parem kui teemad on enam/vähem õiges kohas.
        Ma usun, et 1. arvamus on niisugune: siin teemas on rohkem huvilisi, siit saan abi, remondifoorumi teemast ei saa...
        aga - see on vale arusaam! Mina näit. ei keskendugi teemale kui see on vales kohas ja usun, et sarnaseid inimesi on veel, oma suhtumine on ka oluline ja näitab tahet .
        Seda siis peangi silmas, ei midagi isiklikku.
        -superradical-

Comment

Minule teeb muret mitte just ilusam pool, vaid see "värki" pool. Mul pole siiani asjad eriti "värki" teinud. Samas, kui pool võimendit on voolu all, siis kuidas teine pool voolu alla saada või esimene pool voolu alt ära saada peaks olema küsimus.

PS. Mõtlen siin, et kui asjad vähemalt poolenisti juba voolu all on, siis ilmselt kirve ja ahjuroobiga ei ravi - tuleb petsalisti juurde viia.
          Minu DIY blogi
          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Working...
          X