Teade

Collapse
No announcement yet.

Sillata võimu...???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sillata võimu...???

Kas sellist võimu nagu RRR mr-5201-stereo, saab sillata, kui saab kas keegi ytleks kuidas see käib.

Kas sellist võimu nagu RRR mr-5201-stereo, saab sillata, kui saab kas keegi ytleks kuidas see käib.
    MILLEKS? oleks võinud olla ka küsimuse juures.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

võim on muidu lahja, sillatuna saaks sinna taha mingi supaka aretada.

Comment

arvesta sellega, et siis pead kaks korda suurema takistusega kõlli järgi panema.saab sillata küll.Faasipööraja sisendisse.Soovitan teha kahe ov peal.Ühest ov lased mitteinverter sisendisse ja teises lasend invertersisendisse.
        muusika on kuulamiseks

Comment

aga muidu annab sinna järgi panna 4-16 oomi.

Comment

Saab ühe OV hakkama, milleks kahte? Vxtad OV paned ta inverter lülitusse (pluss sisend maase, miinus sisendisse läbi takisti signaal peale ja tagasiside samuti miinus sisendisse) võimendus teguriks arvutad K=1 (tegelikult polegi vaja arvutada takistid peavad lihtsalt vxrdsed olema), toide peale ja kogu muusika. See on selline variant kui võimendisse ei taha sekkuda. On ka teine variant (sildasin estoniat teise variandi järgi ja kõik töötab suurepäraselt) põhimõte seisneb selles, et tuleb lõppvõimul ühe suvalise kanali sisendaste ümber teha inverteeritavaks (pluss sisend ühendada maasse ja kuhu originaalis tuleb tagasiside sinna signaal peale ja vastavad tagasiside takid asemele, parem oleks kui üks tak oleks reguleeritav, siis saab mõlemas kanalis võimendustegur täppi ajada). Minul võttis aega alla poole tunni, tõsi küll pidin veidi võitlema mitte soovitud genereerimisega aga õigesse kohta üks konde ja oli minu puhul asi lahendatud. Ah jaa unustasin ütelda, et ringitehtud kanalil tuleb valjund klemmid ka omavahel ringi vahetada (väljund klemm mis enne oli pluss muutub nüüd miinuseks see tähendab ta on endiselt aktiivne, kuid sinna tuleb nüüd ühendada kõrali miinus juhe ja see mis enne oli miinus jääb endiselt maaga ühendusse, kuid sinna tuleb nüüd panna kõlari pluss juhe, kui soovid stereos kasutada).
            Pikk jutt s..t jutt aga loodan, et on abi mu mulast.

Comment

nojah ma mõtlesingi kaks ooveed panna selleks et ei peaks võimedustegureid paika ajama.
              muusika on kuulamiseks

Comment

Kui kasutada lisa OV varianti siis ei pea midagi paika ajama, tuleb luihtsalt võimendusteguriks valida K=1.

Comment

Kôige lihtsam on teha npn transiga, nagu tehtud on http://www.hot.ee/evo14/voimud.html
                  Eelis selles, et mõlema kanali signaal läbib samapalju juppe Tegelt võiks ju ov peal kah teha, siis tuleb valida inverteeriv võim ja võimendust nääravad takid võrdsed panna.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kôige lihtsam on teha npn transiga, nagu tehtud on http://www.hot.ee/evo14/voimud.html
                    See on lihtne kyll, kuid kvaliteet on vilets - proovisin sellist kunagi.

Comment

mina olen ka seda transsi pealt faasipöörajat proovinud, kvaliteet jah jama, aga lihtne skeem. kui mingi supika taha aretad,sis tegelt kõlbab kah. aga sis takistus minimaalselt 8oomi.

Comment

Working...
                      X