Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendite pildid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

muideks algusest lõpuni isetehtud võim

Seda muidugi ,kui mitte mainida üht pisiasja, et tehase tingimustes ja erikonstueerimis büroos, mitte aga kodus ja põlvede vahel, ja pealegi tegeleb see isake antud asjade projekteerimisega büroos.

Comment

No ja arvata on, et seal büroos kasutatakse ka vene mõõtetehnikat/testaparatuuri.Mida on siin korduvalt maha tehtud, tuleb aga nüüd välja see, et keegi, isegi see kes seda ütelnud ei mäleta seda isegi.Lähiajal vast saab võrrelda vene spektrianalüsaatorit lääne omaga-parameetrid peaaegu ühed-siis näeb kas paarikümnekordne hinnavahe on õigustatud-see läheb teemast välja kuid igatahes on see võim tasemel ja kas ta nii väga ongi sõjatehase või erikonstrueerimisbüroo kaasabil loodud-trükkplaate vaadates nagu ei usuks seda mitte. :blink:
      -superradical-

Comment

Originally posted by radiotehnika35@Apr 12 2005, 17:05
        kas ta nii väga ongi sõjatehase või erikonstrueerimisbüroo kaasabil loodud-trükkplaate vaadates nagu ei usuks seda mitte. :blink:
        On küll, töötavad välja ja toodavad elektroonilist aparatuuri, sai kunagi nende kodukal käia.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Ja see siis tähendab teie arvates, et seda ise juba ei tee? Ma arvaks küll, et kui on hullult tahtmist ja vajalikud seadmed olemas siis-ah ja muidugi paarkümmend kilo raha ka siis... .
          To: Jyrka kas said need mõõteriistad kätte või on mul veel võimalus?
          -superradical-

Comment

Ma ei saa aru miks te haibite asja, mis on tehtud täpselt samade meetodidega kui RETi surematu 010ned ? Piltidelt on näha vanakooli PCBd, mida saab edukalt ise kodus söövitada ja mustaks anodeeritud alumiinium, mis on samuti kättesaadav. Valged siiditrükis kirjad maksavad paarkümmend krooni. Kullatud pistikud on laokaup.
            Skeemilahendus on iseasi, selle väljatöötluseks on vaja teadmisi. Kui skeem on olemas - milles siis küsimus ? Poest jupid ja laod kokku.

Mingi kahtlane jutt radiotehnikalt vene mõõteriistade jms kohta on väga out of topic. Kui vene mõõteriistad töötavad ja vastavad specidele - okei. Aga reeglina nad ei tööta ja kukutavad nuppe küljest ära. Kui sul on ainult vene tehnika, kasuta. Kui sul on võimalus valida, mida hankida - siis on vene mõõtetehnika täiesti konkurentsivõimetu.

Mis mu juttu point on: kui tahate midagi ehitada siis hakake pihta, foorumis kõvatamine ja unistamine teile võimendeid ei too.

Comment

Working...
            X