Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia up kalab...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia up kalab...

Ma ei tea nüüd kas ma avastan uusi defekte või tekivad need ajapikku:

1) võimendi sisselülitades, enne kui kaitselülitus ennast välja jõuab lülitada, kui siis bassinuppu keerata, vu meetrid jõhkralt liiguvad(1/2 maximumist) mingi madalam bass käib läbi nii, paarikümne sekundi pärast kaob see anomaalia ära....
    2)nupud, ntx tonkompensatsija, tembr, kui neid vajutada, käib plaks kõlaritest, kui aeglasti vajutada siis suhteliselt valju(1/2 vu meetri skaalal)
    3)volume nuppu keeratest kuskil 4jast kuueni, bassika membraan liigub mõnuga, mingid infrahelid ilmselt, õnneks on võimendil vastav filter olemas(14hz), nii et sellest sain enam-vähem lahti.
    Lõppvõimendit otse helikaarti ei saa eriti ühendada, kuna helikaardist tulev signaal on liiga nõrk, et valjuks panna.
    Niisiis, rääkige asjast ;D

Veel 1 asi: Estonia kõlaritel on madalamatel sagedustel torus lörin, kas inverteri lühendamine võtab selle ära, ning kas ta samas lõikab madalamad sagedused ära?
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Veel 1 asi: Estonia kõlaritel on madalamatel sagedustel torus lörin, kas inverteri lühendamine võtab selle ära, ning kas ta samas lõikab madalamad sagedused ära?
    Niipalju kui mina olen asja uurinud,sis on kõigil selline viga.. Ühesõnaga toru läbimõõt liiga väike. See Estonia mis sa mulle müüsid.. sellel ju torud lühemad kui vanematel Estoniatel ja sellel ka vahel mingi lörin tuleb torudest, niiet lühendamine ei muuda midagi. Aint alumise otsa toob ülespoole.

Comment

Mul ka mingi vene S-90-ne ja toru ei ole(kuskile kaduma läinud) ja bassi ajal ikka löriseb .
      Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Mul ka mingi vene S-90-ne ja toru ei ole(kuskile kaduma läinud) ja bassi ajal ikka löriseb .
        [Offtopic]
        Ma võin sulle sümboolse tasu eest selle inverteri S90 kõlarile kinkida
        [/Offtopic]

Comment

Working...
        X