Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Kas Estonia Eelvõimule oleks võimalik grammari sisendid (c1,c2) Teha selliseks et kannataks sinna teisi asju panna (nt tüüner v Kasetikas vms)?
    Kui saab siis Kuidas ja mida selleks teha tuleb.
    Äitäh vastajatele.

Vs: Tahaks teada?

Täitsa tehtav. Seal sisendi valiku lüliti juures tuleb natuke ümber tõsta, et signaal ei läheks mitte grammari eelvõimu vaid läheks sinna kuhu lähevad tüüneri ja universaal sisendi signaalid(parem, vasak). Ühel eelvõimul tegin endale nii, aga teisel lüüte vahetades vaatasin huvi pärast ja sellel ei olnud mitte juhtmetega ühendatud seal see värk vaid oli kohe selline lüliti, mis oli plaadile joodetud ja sellega on raskem seda asja teha.
    Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Re: Tahaks teada?

Noo isegi kui on joodetud siis tuleb jooterada ära kraapidaa et sealt edasi ei läheks enam vms ja siis jutmetega õigesse eelvõimu suunata.
      Aga jaa äitäh. nyyd tean enamvähem et mida ja kust.

Comment

Vs: Re: Tahaks teada?

Kraapima ära hakka, jooda R7/R8 sisendipoolsed otsad lahti, vabaks jäänud aukudesse saad juhtmed joota.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Esmalt postitatud fanta2l poolt Vaata postitust
          Kas Estonia Eelvõimule oleks võimalik grammari sisendid (c1,c2) Teha selliseks et kannataks sinna teisi asju panna (nt tüüner v Kasetikas vms)?
          Kui saab siis Kuidas ja mida selleks teha tuleb.
          Äitäh vastajatele.
          Milleks sa seda teha tahad?

Comment

Re: Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

selleks et saaksin paar asja juurde panna. Nt telekas ja Arvuti.
            Sis need kaks auku ei seisa mõtetult.

Comment

Vs: Re: Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Mitu sisendit muidu vaja on? Kas kindel, et grammarit tulevikus ei kasuta. Muidu täitsa tehtav, olen kunagi ühe inimese palvel kahest phono sisendist ühe tavaliseks teinud.

Comment

Re: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

tegelikult jah ega tõesti pole vaja olnud.
                Ja nyyd ka juba stereo versioonid olemas niiet kui vaja siis kuulata saab ikka.

Comment

Vs: Re: Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Esmalt postitatud fanta2l poolt Vaata postitust
                  selleks et saaksin paar asja juurde panna. Nt telekas ja Arvuti.
                  Sis need kaks auku ei seisa mõtetult.
                  Mul on Estonial taga vinuulikas, cd mangija, lintmakk ja kaks kassetikat ja uks vinuuli auk on veel tuhi. Tal on taga veel sisendeid, kui vaatad. Umberlulitus kaib eest "istotsniku" korval on nupud 1 ja 2, vastavalt vajutad uhe nendest sisse, oleneb millises sisendis mis on. Vabandust kirja eest, puuduvad klaviaruuril tapitahed.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Ahhsaa. Täitsa plää ... Mul see estonia kyllalt kaua juba olnud ja nyyd tänu sulle meloman alles avastasin veel need kaks sisendit. Jumala haige. Muidu teadsin et need lindistamise jaoks jne ja ei proovinud neid siiamaani
                    Suured tänud.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Nii Palun aidake.
                      Ma ostin äsja yhelt tüübilt estonia lõppvõimu kes ytles et lüüdid ainult läbi.
                      Nii ma vahetasin absoluutselt kõik lüüdid ära täpselt samade näitude järgi ja kõik polaarsused on timmis.
                      Siis ma proovisin käima panna ning roheline läks alguses koos punasega ja siis punane kustus ära. Kuid kui ma üritasin A või B nuppu sisse panna siis ei teinud mitte midagi ja ylekoormus tuli (punane) Läks põlema.
                      Kas oskab keegi yelda mis on valesti ja mida tegema peab.

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Estonia eelvõimule grammari sisendid (c1,c2)?

Proovi A, B lülitada ilma kõlariteta, kui sul kõllid 4 oomised ja võim 8 oomise kaitsega siis teebki nii.

Kõik lüüdid vahetada lollus, sel neli kaitse lüüti probleemsed C9,16,26,37.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Kindlasti ka C39.
                          Ma kirjutasin pikalt ning puust ja punaseks privas sellele kasutajale, (millest alustada) mida kus mõõta aga tundub, et tal õppimis ja arusaamisvõime nulli lähedane, seega pole mõtet aega raisata, vii asjatundja kätte.

Comment

Noo nüüd paistab vist et töötab ... ma lihtsalt ennem ei julgenud palju proovida. Aga nüüd on nii et A v B poolt sisse lülitades korraks läheb puanane põlema aga siis tuleb ilusti rohelina ja lülitab relee sisse. Heli ma veel ei tea kas sealt tuleb kuna eelvõim on praegu teises kohas. Ja midagi kuumaks ka ei lähe kui käib.

No lüüdid tundusid kõik sellised kahtlased. Pole ju midagi kui kõik ära vahetasin. Eks nad kuluvad ikka mingilmääral ja vahetus paha ei tee ju.
                            viimati muutis kasutaja Scott; 12 January 2011, 03:02. Põhjus: kokku

Comment

Esmalt postitatud Jyrka poolt Vaata postitust
                              Proovi A, B lülitada ilma kõlariteta, kui sul kõllid 4 oomised ja võim 8 oomise kaitsega siis teebki nii.

Kõik lüüdid vahetada lollus, sel neli kaitse lüüti probleemsed C9,16,26,37.
                              Hmm miks kohe lollus?? Edaspidise töökindluse ja probleemide vältimiseks suht hea mõte ju - need vene lüüdid naguinii ju pea kõik kui pole veel surnud, siis suremas.

Ainult suuri toiteomasid vast ei tasu kohe vahetama hakata. Uued kallid ka.
                              Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                              Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Working...
                              X