Teade

Collapse
No announcement yet.

Bassikombo Hartke HS1200 läheb tuliseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bassikombo Hartke HS1200 läheb tuliseks

Tere!

Tegu on kitarrivõimendiga, kus kõlari kohal on võimuosa ja see läheb
    lihtsalt sisse lülitades 10-15min jooksul tuliseks (Ilma võimendusele koormust andes, lihtsalt sisse lülitatuna nurgas seistes). Jahutusribid on lausa kuumad.

Kui sellest kirjeldusest abi on, äkki oskate keegi ütelda, milles võib viga olla?

Tänan ette!

Vs: Bassikombo Hartke HS1200 läheb tuliseks

Olen kuulnud, et viperused maandusega võivad tekitada sellise olukorra, kus võimendi kuumeneb. Et tekkib mingi ringvool ja see hakkab kõrgsageduslikku signaali tekitama. Varem oli kogu elekter maanuseta. Nüüd on maandus pesades. Võib sellest asi oleneda, et mitu seadet kokku hakkavad maandusega mingit jama tekitama?

Tänan kõiki, kes viitsivad mõelda teema üle.

Comment

Muidu kõik töötab normaalselt? Kui tuline on tuline? Millal see kuumenemine tekkis, äkki on koguaeg olnud aga pole varem tähele pannud?
      Condemn the hive.

Comment

Muidu töötab nagu ikka. Kuid ühel päeval hakkas sellist klassikalist juhtme kärsa haisu tulema. No sellisel määral, et asi kahlane tundus. Eks ta muidu on läinud ka kuumaks mängides, a sellist kärssamise lõhna pole olnud.

Kas võib kõne alla tulla ka selline olukord, et mingil hetkel on võimendi jahutus halvasti ventileeritavas kohas olnud ja napilt üle kuumenema hakanud ( sellest kärsakas), aga fataalselt kahjustada pole midagi saanud?

Võimenduste hingeelu ma ei tunne. Aga kui 120W võimenduse jahutusribid lähevad nö ooterežiimil10-15 minutiga nii tuliseks, et napilt kannatab kätt vastas hoida, siis kas on targem ehk spetsalistile näidata - muidu äkki kärssab midagi mastaapsemat maha?

p.s. saan aru küll, et see on nagu telefoni teel tehtav kirurgia, a abiks ikka

Comment

Jah, no on võimendeid, mis ongi niimoodi alamõõduliste radikatega ja ongi käimise ajal seal piirimail, et kohe plahvatab. Kui aga enne oli okei, siis tasuks tõesti viia kuhugi, kes natukene asja hingeelu mõistab. Ma pole kah sellisele elukale kõhtu vaadanud, et mis ja kuidas aga midagi peab seal paigast ära olema kui sul lausa kärsahaisu tuleb. Kui kedagi teist ei leia vahepeal siis järgmisest nädalast olen ise kah Tartus kohapeal olemas, võin pilgu peale visata. Ega riifz ei viita nimele Rivo(EMÜ)?
          Condemn the hive.

Comment

Ega riifz ei viita nimele Rivo(EMÜ)?

Ei, seda viidet pole.

A ma natuke jälgin võimu käitumist veel. Kui tõesti jama, siis otsin asjatundjat.

Comment

Working...
            X