Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika y-101 kalab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika y-101 kalab

täna hommikul lylitasin võimu sisse ja heli ei tulnud . tsekkasin kõik kablad yle , need korras . võimu vu meeter tõmbleb edasitagasi nii et vähe pole aga milles võib viga olla ? äkki kellelgi on olnud sama värk ? kõik paistis naqu korras olevat kui kaane maha võtsin , aga noh , ega mina pole mingi spets sellel alal kaa .....

ja kui võimu sisse lylitan , kas siis peab käima mingi vaikne "klõps" kuskil ??? igastahes seda ei olnud ...

ja kui võimu sisse lylitan , kas siis peab käima mingi vaikne "klõps" kuskil ??? igastahes seda ei olnud ...
    see käib läbi siis võimust endas , mitte kõllidest :-/

Comment

see käib läbi siis võimust endas , mitte kõllidest :-/
      Relee lükkab kõlarid taha.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

hm ... kas siis mul peaks olema hea meel , sest ma sain eile yhe kylajoodiku käest selle y - 101 suitsupakiraha eest ja kõik on jummala korras
        kõik asjad korras ja funkkavad , võim on vähekasutatud , originaaljpid on kõik ja kas on mingit vahet kaa , kui on pealekirjutatud mingi sjuuke värk : "special" ?
        sõnasidki ära!

Kas sul on ikka õige sisendi peal?(kõige parempoolne nupp)

Comment

relee lihtsalt ei lülitu.Viga kas relees või või võimus.Ühesõnaga uuri välja miks relee ei lülita.Pane võim järgi, aga sisendid väljundid võta järelt.Hoia mõnda aega sees ja katsu kas radikas läheb soojaks.Kui läheb, on kindlalt viga võimus.Vaata ka kaitsmed üle.
          muusika on kuulamiseks

Comment

Relee kutu ;D ;D ;D,mul oli sama jama.
            Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Et asjas veenduda ,et relee ikka on õhtal siis jäta relee vahelt ära ,mul praegu nii funksibki.
              Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

njah , nyyd juhtus kummaline asi --> läksin mingi käega võimu lyliti vastu (( võim oli juba enne sisse lylitatud )) ja mul oli volyym põhjas ja heli keeratud aint paremale kanalile :P ja mul oli selle võimu taha arendatud 2X s30 (vict on nad s-30) ja sjuuke tymps tuli mingi 2 sekki ja sis "klõps" parema kõlli bassikas läbi :P njah , niipalju siis sellest aga nyyd töötab ilusti ???
                ma ei tea siis milles asi võis olla ..........

Comment

njah , nyyd juhtus kummaline asi --> läksin mingi käega võimu lyliti vastu (( võim oli juba enne sisse lylitatud )) ja mul oli volyym põhjas ja heli keeratud aint paremale kanalile :P ja mul oli selle võimu taha arendatud 2X s30 (vict on nad s-30) ja sjuuke tymps tuli mingi 2 sekki ja sis "klõps" parema kõlli bassikas läbi :P njah , niipalju siis sellest aga nyyd töötab ilusti ???
                  ju sa klapiväljundi olid enne kogemata peale pannud :

Comment

Müstika...Peab ütlema et sinuga toimuvad müstilised asjad - hommikul võm ei tööta, õhtul võim töötab, aga nüüd ei tööta kõlarid.
                    Pajun välja, et see "kylajoodiku" vaim on tulnud ja hakanud su võimuga manipuleerima - sellepärast et sa "jummala korras" ja "special" võimu "suitsupakiraha" eest said.
                    Aga tegelikult - võta üks päev ja uuri oma võimu nuppu lähemalt, (väga) nahka sa seda vaevalt keerata saad...

...samas, mine sind tea...
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kas 101-l mitte ei lülitanud üks toitelüliti kontakt seda kaitselülituse värki sisse? Nii hilja ei viitsi enam skeemi otsida aga mõnel võimul täitsa lülitatakse seal kaitselülituses midagi toitelülitiga.
                      Kui mitte selles, siis soovitaks kontrollida ka releed ja selle relee juhtploki lüüti, mis seda viivitust teeb...
                      Ja muidugi, kui see kaitselülitus jupsib, siis võib sisse lülitamisel kõlli selle piigiga ära tappa, selleks see relee seal ongi... (mitte ainult ülekoormuse jaoks!)

Comment

Mis asja sa sellest volume nupust põhja trukid, loogish s30 ei kannata seda raginat välja, mis siis tulla võib.

muidu vaata, et sa sisendisse liiga võimsat signaali ei lase.
                        TFK Audio
                        #tfkaudio
                        http://www.facebook.com/tfkaudio/
                        http://tfkaudio.blogspot.com/
                        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Lisaks on juhtunud,et kui võrgus on ~220V asemel ~200V,siis sellel mudelil ei pruugi relee alati sisse lülituda.Fakt! ;D

Comment

:-/ njah , vb siis relee ei tööta :P a esmaspäeval lähen sellele kallale niikuinii , hetkel pole aega ....

toomasM --> kusjuures ei olnud , migni kamm on selle lylitiga , ma pean mitu korda vahest lylitit sisse/välja lylitama ja alles siis võibolla võtab vedu ja läheb h''l sisse , täna ei läinud sedagi .....

indrek ---> a kusjuures saingi selle jummala koras special võimu 30 eegu eest :P mis sellel joodikul sellega enam teha oli .... andiski mulle mul jälle hea meel :P

tafka --> see et volyym oli põhjas , oli kogemata jäänud niimoodi ja ega siis see ehmatus mis oli ei olnud kaa väike .....

acdc --> kas siis mingitmoodi on võimalik et mul tulep seinast 200v ? koguaeg on ju tulnud 220v ....

Comment

acdc --> kas siis mingitmoodi on võimalik et mul tulep seinast 200v ? koguaeg on ju tulnud 220v ....
                              See oli lihtsalt vihje.Sul võib ka relee sisselülitus ahelas mingi viga olla.Head otsimist.

Comment

Working...
                              X