Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimendi???

mis võimendi see veel on http://foto.ussrhi-fi.ru/Galery_BRIG-001_JPG.htm ja palju ta võimendab...mul sõber üttes et see 2x200w rms????tean et tal 4 väljundit a 2x saab korraga tööle panna ?? mis asi see sis tegelt on ?

brig 001 on nagu ;D 2x200w rms??
    2x200w rms kohe raudselt mitte!

Comment

njah ta siuke ebaloomulik kah ta vb lihtsalt vähe kade et mul parem võim on

Comment

2x50 vatti, 2 kanalit saab korraga   hea võimendi  
        aso, küsisid, mis asi ta siis on ;D noh, räägivad siin, et üks vene parimatest võimenditest
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Neid kahte varianti tehti olid 2x50W ja olid 2X100W.
          Loetakse yheks õnnestunuks vene võimuks.
          Mis puutub eriti vximsamatesse siis mina tean ainult kolme aparaati mis toas kuulamiseks eriti jõhkra võimsusega olid: Korvet 200YM-088 2x200W, Forum 180YM-001 2x180W, Feniks 200YM-008 2x200W.

Comment

hmm,ei tia kas estonia 010 kah hia on!? mul on eelvõim olemas,nüüd sis tahax tiada kas yldse tasub lõppvõimu juurde osta!

Comment

Neid kahte varianti tehti olid 2x50W ja olid 2X100W.
              kas see lääne variant oli 2x100w?
              http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/mu...0kola/010.jpg?2 << sellel isendil oli esipaneelile kirjutatud 100w ... kirjad oli inglisekeelsed ja puha 8)

http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/mu...0kola/018.jpg?2
              sellel on ainult nimi seal, see ongi 50w siis ilmselt? :

Comment

kas see lääne variant oli 2x100w?
                http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/mu...0kola/010.jpg?2 << sellel isendil oli esipaneelile kirjutatud 100w ... kirjad oli inglisekeelsed ja puha 8)
                minu brigile on ka esipaneelile 100w peale kirjutatud, ent ühtegi inglisekeelset kirja ei ole. neid brige pidi üsna mitut sorti olema vist.

Comment

Tean ühte raadiotehnikut kes ütles et selline brig on 2*75w
                  Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

keegi meil siin foorumis ütles, et ta mõõtis Brigi ja sai ka tulemuseks 75w

Comment

Täitsa usutav tulemus, kui korraga ainult ühte kanalit môôta, sest siis pinge ei kuku niipalju ära.Ma sain UKU020lt kah 70W kätte,aga kui panna môlemad kanalid, siis tuleb 50..
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Täitsa usutav tulemus, kui korraga ainult ühte kanalit môôta, sest siis pinge ei kuku niipalju ära.Ma sain UKU020lt kah 70W kätte,aga kui panna môlemad kanalid, siis tuleb 50..
                        Teadmiseks, masstoodangul toide peabki kannatama ainult
                        ühe kanali siinusega mõõtmist, mõeldud ikka muusika
                        kuulamiseks kus sama võimsuse juures voolutarve 2-3 korda
                        väiksem.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Teadmiseks, masstoodangul toide peabki kannatama ainult
                          ühe kanali siinusega mõõtmist, mõeldud ikka muusika
                          kuulamiseks kus sama võimsuse juures voolutarve 2-3 korda
                          väiksem.
                          Tänapäeva toodang ei kannata sedagi...
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tänapäeva toodang ei kannata sedagi...
                            ....miks meeldib veneaegseid võime modida,
                            eriti kui oled luubiga otsinud D---- suurest tühjast
                            kastist 120W lõpu plaati ja proovi siis kliendile
                            selgeks teha et on firmaka ämbrisse astunud.
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

see 75w oli ilma moonutusteta.

Comment

Working...
                              X