Teade

Collapse
No announcement yet.

TDA 2030

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TDA 2030

Tegin selle kiviga võimu täpselt tüüpskeemi järgi ( datasheetil pakutud testskeem ). Töötab aga mitte hästi.
    Probleem: väljundisse ühendatud korrigeerimise ahela (väljundist maha on pandud jadamisi takisti ja kondensaator) takistid (1W, väiksemaid hetkel polnud) lähevad väga kuumaks ja helis on kõva urin sees. Võtsin kondeka ära ja heli läks normaalseks. Kui tagasi panin kondeka, tuli urin tagasi ja toitepinge kukkus (muidu + - 15V) +9 ja -4,5V peale.
    Äkki oskab keegi ära seletada, milles asi on?

Toiteplokk on korras - annab välja + - 15V ja 3A ning lüüte on 10.000uF.

Kuidas käitus võim ilma sisendsignaalita ja koormuseta,
    antud skeemil väljundis 4 jalg peab pinge ~0 olema nii
    AC kui DC. Arvatavasti KS genereerimine, montaaz kehv.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Montaazi viga võib olla küll, asi sai maketil kokku pandud, nii et pole mingi ime kui kõegsagedused sisse pääsevad. Aga makett pisike ja vahemaad väikesed.

Comment

proovi teha yhepolaaarse toite oma, mul hakkas zajebiis h2sti t88le
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

proovi teha yhepolaaarse toite oma, mul hakkas zajebiis h2sti t88le
          Siis järelikult peab ka kahepolaarse toitega töötama, selles pole viga.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kuidas Sul maandused skeemis on veetud ??? Sisendi ja väljundi maa otsad eraldi ehk valjuhääldi juhe tuleb otse toiteplokist vedada ja toiteplokis lüütide maandused , trafo maandus, vôimendi maandus ja kôlari maandus ühte punkti tinutada.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul maandused KÕIK ühes punktis. See viga ei saa ka olla, et mõni maandus halb. Aga skeem peaks toimima nii ühe- kui kahepolaarse toitega. Ja kui tootja pakub omalt poolt skeemilahendused välja, siis peaks neil ju omamoodi garantii olema, et ikka toimima hakkavad.

Comment

Working...
              X