Teade

Collapse
No announcement yet.

Raadiotehnika y101 heli käriseb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Re: Vs: Re: Vs: raadiotehnika y101

vahetasin lõppvõimul kondekad ära ja panin sinna sellised 4t(63v:4,7uF) 2t(25v:100uF) 2t(160v:4,7uF) 2t(63v:10uF)
    panin siis lõppud kylge aga ikkagi piniseb aga mitte nii nagu ennem nyyd piniseb kogu aeg yhtlaselt, vol-i võid keerata põhja ja ei muutu pinin. Mis võib veel viga olla võimul, kas peab vahetama toite systeemi ka välja või ei pea. Aa ja see ka,et vol-i nupp töötab ebayhtlaselt keeran kuskil 5-ni ja kui panen 5 pool lööb kohe kõlari yle ja viskab võimu välja ja hakkab varsti uuesti tööle. Ootan huviga infot mis peaks tegema.

Comment

Toite osas vaheta lüüdid igal juhul välja. Häälenupp puhasta ära või vaheta välja. Proovi puhastada WD 40 . Neid nuppe vist lahti ei saagi teha.

Comment

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
        Toite osas vaheta lüüdid igal juhul välja. Häälenupp puhasta ära või vaheta välja. Proovi puhastada WD 40 . Neid nuppe vist lahti ei saagi teha.
        need seierid mis seal võimul on need on ka algul kohe kui tööle panen käib -20 ja -12 vahel koos pininaga. Aga mis andmetega lüüdid ma panen sinna toite süsteemi. Ja ma ei usu et viga oleks nuppus ma arvan et midagi muud on viga, ennem vahetamist töötas suhteliselt ühtlaselt vol-i nupp

Comment

Ja ma ei usu et viga oleks nuppus ma arvan et midagi muud on viga, ennem vahetamist töötas suhteliselt ühtlaselt vol-i nupp
          Vaata uuesti üle need vahetatud jupid. Vaata, et miskit lühisesse ei läinud. Kas ostsid poest uued ?

(63v:10uF
          Kas vana oli ka 10 Mkf ?

Aga mis andmetega lüüdid ma panen sinna toite süsteemi
          Otsmised pane 2200 uF ja ülejäänud 4700 uF

Comment

Vaata uuesti üle need vahetatud jupid. Vaata, et miskit lühisesse ei läinud. Kas ostsid poest uued ?

[QUOTEAga mis andmetega lüüdid ma panen sinna toite süsteemi]
            Otsmised pane 2200 uF ja ülejäänud 4700 uF[/QUOTE]

On yle vaadatud ei paistnud kyll midagi lühises olevat, aga yks kondekas läheb natuke soojaks( need kaks tykki mis on eelneval pildil koos, nendest yks kondekas läheb natuke soojaks).Jaa ma ostsin need pärnust ELFA poest tuli uued . Millised otsmised, kui te viitsiksite äkki näitaksite kasvõi mingil suvalisel y101-e toitesüsteemist pilti ja teeksite ringid ümber et saaks täpselt aru kus ja mida .

Comment

aga yks kondekas läheb natuke soojaks
              Kas kondekadel polaarsused said õiged ? + ja - ?

Comment

Kas kondekadel polaarsused said õiged ? + ja - ?
                Plaadi järgi panin need sinna, seal on ju kirjas kus pool on +

Comment

Kas vana oli ka 10 Mkf ?

Ma lolli peaga ei vaadanud aga praegu vaadates ei olnud yhtegi 10Mkf-iga kondekat. Need kondeka andmed sain ma yhe sõbra võimust kus olid juba kondekad välja vahetatud uute vastu. Arvate et äkki panin valede andmetega kondekad võimule kylge ???

Comment

Panid nii + - - + ? Nii, et miinus pooled jäävad sisse poole.

Arvate et äkki panin valede andmetega kondekad võimule kylge ???
                    Need kõik väiksed kondekad seal peaksid olema 4,7 uF .
                    viimati muutis kasutaja plaaster; 02 April 2011, 12:33.

Comment

Panid nii + - - + ? Nii, et miinus pooled jäävad sisse poole.

Need kõik väiksed kondekad seal peaksid olema 4,7 uF .
                      jh mul on ka nii ikka
                      viimati muutis kasutaja $!!M; 02 April 2011, 13:52.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: raadiotehnika y101

+--+ ma nii ei pannud ma panin nii +-+- . Kas peaks teisipidi viskama või ??
                        Arvan küll. Seal plaadipeal ju märgid ka olemas.

Comment

4,7. Mul on kaks tykki 100 uF-sed ka, et kas ma peaks siis need teiste uF-dega kondekad välja vahetama või mitte?? ja ma tahaks teada et millised kondekad seal toitesysteemis need erinevad on näiteks need otsmised et kui keegi viitsib tehku pilt ja näidaku mis on need otsmised ja siis millised on need ylejäänud??? ootan pilte

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: raadiotehnika y101

Kas panid nüüd õigesti need ? Enam kuumaks ei lähe ?

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: raadiotehnika y101

Kas panid nüüd õigesti need ? Enam kuumaks ei lähe ?
                              Mul oli ikka algul ka õigesti aga ajasin sassi aga läheb ikka soojaks. Ta ei lähe otseselt kuumaks vaid nad lähevad soojaks.Jaa see jahutus osa läheb ka kähku soojaks ennem nende vahetust ei läinud terve päevapeale ka soojaks tagant see jahutus jama

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: raadiotehnika y101

Kas sa vahetasid mõlemil lõppvõimendil kondekad välja ja kas mõlemad lõpud lähevad ühtemoodi kuumaks ? Ma ei oska hetkel muud kirjutada kui, et kusagil on midagi lühisesse läinud.

Comment

Working...
                                X