Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
vene võim on,amfiton. ühe kanali radikas läheb kuumaks,isegi siis kui kõlareid pole küljes ja signaali ei pane sisse. mingi 20 minutit läheb ja siis tuline ??? .no kaks sekundit max saab näppu peal hoida siis ,radikal on 2 vidinat.
mul oli odyssey y 010 sama asi, ainult et radikas läks esimeste 30 sekunditega väääga kuumaks. Ja siis tuli kõlarisse imelik krabin sisse - see oli lõputrants.
Estonia up-010 stereo HI-FI + Estonia um-010 stereo HI-FI + 2x 35AC-021 + Sound Blaster Audigy Platinum.
Kui kanal töötab, siis on algvool paigast ära, liiga suur. Kui ei tööta, siis on trans surnud.
Üks võimalus on veel, kanal võib väga kõrgel sagedusel genereerida. Enamus võimudel on lihtsalt seal lõpu väljundis üks konde ja takk jadamisi selle väljundiga paralleelis. Kontrolli seda ahelat sel juhul.
No kui jõudevool paigast, sis tekib küsimus mis ta nii hullult paigast ajas.?tuleb see likvideerida.
heh trans näeb välja.....no nad on väga erineva kujuga.Seinast seina.radika küljes jah transid.
vene võim on,amfiton. ühe kanali radikas läheb kuumaks,isegi siis kui kõlareid pole küljes ja signaali ei pane sisse. mingi 20 minutit läheb ja siis tuline ??? .no kaks sekundit max saab näppu peal hoida siis ,radikal on 2 vidinat.
viga võib olla selles et kunagi pandi heli ühest kanalist sisse ja lülitati mono peale.siis sai ikka kõvasti sisse lastud. võim on midagi amfiton 35c-101y.keskel on indikaatorid.
Kas mängib korralikult, ma mõtlen mingeid undamisi,kahinaid j.m. nähtusi ei kaasne? Kui on tester käepärast ja kruvikas käes püsib mõõda ära pinged valjund transistoride baasidel mõlemal kanalil võrdluseks. Tulemusest anna teada.
NB! kui kogemusi napib ja sa pole kindel siis ära parem ise torgi, ma ei taha, et pärast mind süüdistad, kui midagi kogematta ära lühistad ;D
Comment