Teade

Collapse
No announcement yet.

Mitu wati on y-101 võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lõpu plaadil küll kondesid vahetada pole, kontrolli
    toitepinged signaaliga nati enne rakendumist, võivad
    erineda kuna üks kahest õlas olevast toitelüüdist kuiv.
    Siis suuremal võimsusel tekib väljundisse alalispinge,
    kaitseplaadil C1 kaotand mahtuvuse ja aitab eeltoodule
    kaasa.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Lõpu plaadil küll kondesid vahetada pole, kontrolli
      toitepinged signaaliga nati enne rakendumist, võivad
      erineda kuna üks kahest õlas olevast toitelüüdist kuiv.
      Siis suuremal võimsusel tekib väljundisse alalispinge,
      kaitseplaadil C1 kaotand mahtuvuse ja aitab eeltoodule
      kaasa.
      Milliseid kondesid sa mõtled selle lause all
      üks kahest õlast olevast toitelüüdist kuiv
      Kas sa mõtled neid suuri jurakaid toiteplokist, mingi kuus tyki on kokku? Kui ei siis ehk juhendaks täpsemalt kust ja mis tähistusega...
      Jah viskasin pilgu peale, et seal lõpvõimus küll kondesid eriti pole.. ajasin ühe teise lõpvõimuga segi, oleks pidand ennem ikka nats rohkem uurima. Kui vajalikud jupid teada siis tevalosse ostma.
      msn: pois11@hotmail.com

Comment

Need suured ja, mõtlesin neid 26v silumiseks paaris ,
        kaks on 31v silumiseks. Osta kaks 4700*50 ja kaks
        paremat jäta alles või vaheta kõik neli.

Comment

Vaatasin kondekate hindu ja isu läks ära, jube kallid sellised suured konded, ei tea kas tasubki ja kas on üldse 100% kindel, et viga neis kondedes on. Ex vaatab mis edasi teha, aga igatahes tänx kõigile kes infi jagasid.

Comment

Mina arvan ,et võim on sul aevatavasti korras ,sest kui S30 hakkabjuba üle peksma peaks ammu see diood põlema ja mul on olnud selle dioodiga selline jama ,et ükskords võtsin kasti laht. ,et uuesti ära tihendada ja said ka käik juhtmed lahti võetud ja millegipärast peale seda dioode enam ei põlenud(kuigi diood ja juhtmed olid korras ning õieti ühendatud)
            ja nii oli mõlema kõlariga. siis sai juhtmeid mitukorda lahti võetud seal kastis ja mässatud.ning mingil hetkel oli kõik korras. Ime kombel läks teine kah nii korda kui juhtmed lahti võtta.ma ei oska seda seletada. see on ka minu mõistuse vastane asi.
            Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Vaatasin kondekate hindu ja isu läks ära, jube kallid sellised suured konded, ei tea kas tasubki ja kas on üldse 100% kindel, et viga neis kondedes on. Ex vaatab mis edasi teha, aga igatahes tänx kõigile kes infi jagasid.
              Enne poodi tormamist ikka pinged üle mõõta, arvasin
              et tester olemas.Vahest saab Kunderi tn Reti poest ka
              odavamaid lüüte.

Comment

Enne poodi tormamist ikka pinged üle mõõta, arvasin
                et tester olemas.Vahest saab Kunderi tn Reti poest ka
                odavamaid lüüte.
                Mul on loomulikult tester olemas aga ma ei tea ju seal midagi mõõta kui mul pole skeemi või ma ei tea kus mingi pinge olema peab või kui palju mingil hetkel langeda tohib. Pole päris selle ala inimene aga suure kaarega ka mööda ei lähe. Kui ma saan paar tähtsat punkti mida vaadata siis viskaks kohe pilgu peale.

Comment

Esiteks mõõda alalispinget lõppvõimu väljundklemmil 4 ,
                  ilma signaalita võib olla mõnikümmend mV, suurenda signaali kuni lööb välja. Alla voldi tekkiv komponent
                  ei tohiks kaitset rakendada, balanssis lõpul al.komponent
                  alla 0,1 voldi. Lõpu plaadi klemm 1 +26V, klemm 2 -26V.
                  Suurte lüütide pealt saab ka mõõta.

Comment

Proovi kõigepealt kaitselülituse plaadil lüüt ära vahetada ja proovi siis millegipärast usun, et peaks viga temas olema.

Comment

Võibolla on su relee kuidagi moodi välja võetud, mida sai omal ajal paljudele tehtud. Mäletan isegi, et sellega sai hirmus kõvasti kuulatud, sellepärast ma praegu kurdangi, et võim kuidagi lahja ja relee rakendub liiga vara.
                      eip , relee täiesti olemas ...

Comment

Tänx mehud , pinged olid korras ja sai ära vahetatud kontroll plaadild olev c1 konde, oli vist teisel täitsa katestus sees , igatahes tester ei näidand midagi mida ta tavaliselt peaks näitama.  Nüüd ei saa ka mina seda releed kuidagi plõksuma ja s-30 overloadi dioodi saan ka vilkuma kui vaja. Võim on kohe poole võimsam ja saab madalate bassidega julgesti muusikat nautida, nii nagu heal vene ajal ;D ;D ;D

Comment

Y-101 on jah 2x 35.. Mul lasi see võim S-30 põlema!!!!
                          audiotehnika
                          siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Y-101 on jah 2x 35.. Mul lasi see võim S-30 põlema!!!!
                            u-101 on 2x20w, ja ma pole mitte ainuke kes seda juba väitnud on...
                            TFK Audio
                            #tfkaudio
                            http://www.facebook.com/tfkaudio/
                            http://tfkaudio.blogspot.com/
                            - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

u-101 on 2x20w, ja ma pole mitte ainuke kes seda juba väitnud on...
                              Reeglina õige väide kuna tehase andmetel väljundpinge
                              4 oomi korral 9V  9*9=81:4=20W. Aga mõne õnneks erand
                              kinnitab reeglit, pühade eel oli üks remondis, mõõtsin
                              8oomil üle ja sain väljundpingeks 14V  14*14=196:8=24,5W.
                              Y101 omapäraks ongi see, et 8 oomil võib rohkem kätte
                              saada kui 4 oomil mis tingitud lõppstme voolupiiramis-
                              kaitsme varasest rakendamisest. Tehtud tahtlikult
                              nõrkade lõputransside kaitseks.
                              Moodul  MSV-50-8  lõpuplaadi skeemil pealkiri.

Comment

Reeglina õige väide kuna tehase andmetel väljundpinge
                                4 oomi korral 9V 9*9=81:4=20W. Aga mõne õnneks erand
                                kinnitab reeglit, pühade eel oli üks remondis, mõõtsin
                                8oomil üle ja sain väljundpingeks 14V 14*14=196:8=24,5W.
                                Y101 omapäraks ongi see, et 8 oomil võib rohkem kätte
                                saada kui 4 oomil mis tingitud lõppstme voolupiiramis-
                                kaitsme varasest rakendamisest. Tehtud tahtlikult
                                nõrkade lõputransside kaitseks.
                                Moodul MSV-50-8 lõpuplaadi skeemil pealkiri.
                                vot sellist asja kuulen ma küll nüüd esimest korda Osta või oma vana tagasi :
                                Väike Väite eksperiment: Kummad kõlarid peaksid valjemalt karjuma u-101 taga, kas 4 oomised s30'sed või 8 oomised estoniad, ise tundsin et estoniad valjemad, kas siis suuremas tundlikkuses asi? Või oligi võimsam 8 oomiga? Ise kaldun esimese variandi poole?(tegemist u-7101'ga)
                                TFK Audio
                                #tfkaudio
                                http://www.facebook.com/tfkaudio/
                                http://tfkaudio.blogspot.com/
                                - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Working...
                                X