Teade

Collapse
No announcement yet.

y101 lõppvõimu kanali transs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

y101 lõppvõimu kanali transs

Nii mure selline,etremondin võimu ja ühe kanali sain juba korda (kõik töötab) aga nüüd hakkasin teist kanalit korda tegema ja on selline mure ,et transi VT8 (Kt636) kollektoris on pinge +30v kui transi välja võtan on pinge läinud ja jääb emmiterisse mingi 30v ja baasi mingi 29 v
    transistor on terve. Ma lihtsalt ei tea milles võiks viga olla.kui kõik transid sees on va (lõppud) siis on ka lõppu transi baasis pinge 30 v ja kui välja võtta vt 15 siis pinge langeb 15 voldi võrra ning kui võtta väja ka vt13 on pinge 0 lähedane( mingi 0.3 v). Äkki keegi ütleks mida teha,et kanal tööle saada
    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Äkki on sul mingi trans katkestuses ja siis lõi teised ka läbi,
    see on minu arvamus ning pole selel asjal just mingi spetsialist,vaata mis ka teised räägivad.
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Ma nagu kontrollisin ,et kõik nagu on korras (teised ja lõpu transse kah pole küljes sest ma ei saa sellest 30 v pingest lahti.

Comment

Ma nagu kontrollisin ,et kõik nagu on korras (teised ja lõpu transse kah pole küljes sest ma ei saa sellest 30 v pingest lahti.
        Tunnen kaasa! Minul on sarnaste vigade otsimisel väljundis
        51oomine 15W takk, et sisendaste oleks tasakaalus. Pingeid mõõdan ka +30v suhtes ülemistel
        ja -30V suhtes alumistel transsidel, aitab paremini mõista
        nende olekut. Mõõda üle ka transside E-B vahelised pinged.
        10a. tagasi maadlesin sama probleemiga aga põhjust enam
        ei mäleta, mul oma metoodika mis eeldab skalpelli.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Mul sai kah seda skapelli metoodikat kasutatud ja oligi nii ,et hakkasin tagant tulema ja VT15 (PINGE LANGES 15 VOLTI)JA KUI võtsin ära ka Vt 13 siis kadus pinge ära (neid pingeid mõõtsin lõpputrannside baasist.

Nüüd jõudsin transini Vt 8 (kt626b)selle trnsi kollektoris oli pinge umbes 30 v nüüd võtsin välja ka vt 8 transi ja kollektori kohale jäi pinge 1,2 v emmiteri kohale jäi 30 v
          ja baasi mingi 29 volti tranns tundus korras olema (milles see viga küll on ?

Comment

Võta lõpult toide ära +-26V, lühista väljund ehk pane kast taha ja mõõda siis VT8 kol pinget.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

nädalavahetusel läheb remondiks (mõõtmiseks ka)

Comment

Working...
              X